Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák ti szeretitek az...

Anyukák ti szeretitek az ilyen kedveskedést jaj de cuki a baba vagy egyem a kis szivét de cuki kislány ?

Figyelt kérdés
márc. 30. 13:01
1 2
 1/20 babyboom567 ***** válasza:
83%
Mert ezzel most mi baj van?Komolyan érdekel, aki még ezen is kiakad/problémázik,az MIÉRT?
márc. 30. 13:05
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
Persze. Normális szülő örül annak, ha kedvesek a gyerekével/szeretik a gyerekét. addig persze, amíg nem másznak rá pl ramenosen egy csecsemore, kérdés nélkül.
márc. 30. 13:05
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Én azon voltam kiakadva amikor megkérdezték hogy a tetőtől talpig rózsaszínbe öltözetetett kislányom: kisfiú vagy kislány😐
márc. 30. 13:10
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
A szeretem túlzás. Semleges voltam mindig is. Nem harapom le a másik fejét, ha ilyet mond, de nem is repes a szívem, ha hallom.
márc. 30. 13:10
 5/20 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincs ne aggódj csak kérdeztem valamit.
márc. 30. 13:11
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért az tényleg durva 3 as.
márc. 30. 13:13
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
mert mit mondjanak a gyerekedre? Azt hogy ronda?
márc. 30. 13:38
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
3as a lányomra mindig azt hiszik hogy fiú mert barnába vagy bézsbe öltöztetem. És ilyenkor szoktam beszólni hogy attól még lány csakmert nincs rózsaszínben.
márc. 30. 13:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
3# nekem meg a fiamra hitték pl télen, macioverallban, hogy lány, néha, mert "olyan gyönyörű, mint egy kislány" :D
márc. 30. 13:42
 10/20 Derjaderja ***** válasza:
59%

Attól függ, ha idegenek szólítottak meg, azt nem szerettem. Nem érdekel, hogy szépnek találjak-e gyerekemet, nem esik jól, csak zavar, hogy a személyes terembe léptek.

Ismerősöktől egy tervezett találkozási ez egy protokoll mondat, elviselem, de nem látok benne kedvességet meg semmit.

Az "egyem a szívét" szókapcsolat viszont kifejezetten undorít, sajnos az anyám is használja, nagyon nehezen bírom el.

márc. 30. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!