Anyukák ti szeretitek az ilyen kedveskedést jaj de cuki a baba vagy egyem a kis szivét de cuki kislány ?
Figyelt kérdés
márc. 30. 13:01
11/20 Derjaderja válasza:
7. Mért kell mondani dolgokat egyáltalán másokról?
12/20 anonim válasza:
Hát nem tudom 11 es de ha valaki kér hogy mutassak képet pl a gyerekemről, megmutatomnneki nyilván aztfogja mondani hogy jaj de édes jaj de cuki nem?
13/20 anonim válasza:
#11! Azért, mert a kisgyerekek nagy része az emberek nagy részének cuki és ezt ki is mondja. Ha egy baba csak a saját anyjanak cuki, az már régen rossz.
14/20 Derjaderja válasza:
12. Jaj nem, az nyilván egész más, hogy valakivel vagy olyan viszonyban, hogy szívesen mutass róla egy képet, én most az ilyen buszon kommentelő idegeneket asszocialtam, akik azt is véleményezik, hogy hordozod-e, jól öltőztetted-e stb.
15/20 anonim válasza:
3mas én is láttam már csupa rózsaszínben lévő babát majd a kérdésre közölték, hogy Leventének hívják, szóval nem sokat jelent a ruha 😅
16/20 anonim válasza:
#15!😂 Biztos úgy járt, mint én. Sajnálta a sok kis lány ruhát parlagon heverni. Én rengeteg cuki csajos ruhát örököltem az unokahúgomtól. Alig vártam, hogy ráadhassam a kislányomra. Csak kiderült, hogy a kislányom fiú 🤷🏼♀️ Persze, nem vagyok olyan elvetemült, kivettem azt a 2 uniszexet, ami jó lesz a kisfimanak, a többi ment vissza. És persze járom a boltokat a nagyon fiús ruhakért. Uniszex szóba se jöhet 🤣
17/20 anonim válasza:
15: 3 vagyok. Jó de az 100000 ből egy, és őt valószínűleg úgy fogják nevelni lyuk lyuk csak a keret más...
18/20 anonim válasza:
Rokontól,családtól,stb,stb. nem. :D De amikor random valaki behajol és még fogdosná is a koszos kezével amivel azelőtt az orrában turkált,azt bizony nem. Tovább lehet állni.
19/20 anonim válasza:
Lányomat kék babakocsiban, fiúruhában se hitték soha fiúnak.
Ellenben a fiamat rendszeren lánynak hitték. 🤦 Mindig megkaptuk, hogy túl szép, hogy fiú legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!