Túlzás azt várnom egy 6 hónapos babától, hogy aludja át az éjszakát?
Örülj, hogy csak négykor kel fel.
Ne akarj túl sokat tőle.
2,5 éves, 3x kel a mai napig éjjel. Szerinted?
Elalszik este 9kor, kel éjfélkor, 3kor, ekkor csak iszik és cumi majd alszik is, 5kor pedig fél óra legalább mire visszaaltatom. 7kor kel ,megy oviba.
Én meg este 11mire elalszok, mert a nagy meg nem alszik el az apjával, csak velem 10 után, addigra pont nem vagyok álmos és 11ig vergődök. Majd 6:20kor kelek és megyek dolgozni.
Szóval és a helyedben összetenném a 2 kezem.
Nem tudom, vagy mi vagyunk ufó-k vagy szeretnék az emberek túlozni, de a mi családunkban a 6 hónapos babák átaludták/átalusszák az éjszakát.
Mondjuk nem mindegy mikor fekszik, az én értelmezésemben, ha 7 órát alszik egybefüggően úgy, hogy nem kell kivennem a kiságyból, akkor átaludta az éjszakát. KB 3 hónapos kora után ilyen voltam én is, a húgom is, a húgom gyereke és az én gyerekem is. Nem mondom, hogy minden éjjel, hogy sosincs rosszabb éjszakának, de azt mondható, hogy 7 napból 5 napon alszik.
Egy hét múlva lesz 6 hónapos a babám, ma pl este 10-kor aludt el, éjszaka egyszer felroadt, de elég volt beszélnem hozzá és visszaaludt, és még mindig alszik.
A hajnali 4-es kelés is jó szerintem, este amikor lefekteted feküdj le te is. Ha 8-kor akkor 8-kor. (Nyilván ha 1 gyerek van. Kettővel már nem biztos hogy megy ez, hogy aludj ha a baba alszik)
9!
Hol olvastad, hogy 10kor alszik el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!