Miert nem alszik ejszaka a 6 honapos babam?
Milyen nappali ingernek van kiteve? Delutan el tudjatok lazitani? En ugy szoktam, hogy delelott porges, foglalkozas, delutan mar csak beszelgetek vele, simogatom, kezben van, furcsi, vacsi es alvas.
Egyebkent az is benne van a dologban, hogy a babak nagyon sokat valtoznak, akar egyik honaprol a masikra, most mar erdeklodobb, nyitottabb, jobban felfogja, hogy valami tortenik korulotte. Peldaul az en 4,5 honapos babam 3 honapos koraig gond nelkul oltoztetve volt, eljott a 4. Honap es mintha elvagtak volna, elkezd nyugoskodni, ha oltoztetem, vagy ha egyaltalan beteszem a kisagyba kifesziti magat... szerintem ez mind azert van, mert mar jobban erzekelik a kulvilagot, minden erdekes stb.
Le fog o errol szokni szerintem. Plusz erzi rajtad a feszkot emiatt, nagyon intuitivek a babak... ezert szoktak nekem is mondani, hogy a gyerek elott nincs titkom.
Egy probat meger az, ha este kicsit ringatod lefekves elott, bar azt neked kell latnod, mi az, amitol megnyugszik, ellazitja este.
Masreszt pedig ott a mozgasfejlodes is. Ha valami ujat tanulnak es lelkesen csinaljak almukban az is felkelti oket. Nalunk is volt ilyen. Hajnal 3kor felebredt, evett, az istenert sem akart vissza aludni, vigyorgott, fordult a hasara. Aztan elsotetitettem a pici fenyt is, egy ideig mozgolodott aztan vissza aludt. Fel a fejjel, valtozik o meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!