Nem jól fejlődik a babám?
Engem annyira erdekelne, hogy itt most tenyleg mi volt a terv. A gyereket kivinni nem tudod, a foldre lerakni nem tudod, az allatokkal nem foglalkozol, orvost nem keresel, a csavod is egy idiota, aki a sajat gyerekere egy forintot nem koltene, ha baj lenne. Bar ugye te se, hamarabb vasarolsz ossze minden szir-szart, minthogy mondjuk akkor maganba elvinned a gyereket megnezetni elso korben. Bar nyilvan itt az lesz a baj, hogy nem nagyon torodsz vele, nem rakod le, de lassa orvos basszus! Egy eletrol van szo, nem tunik fel? :(
Komolyan mondom, nem tudom felfogni ezt. Es te papolsz az eszrol. Olvasd mar vissza, hogy mennyire nonszensz minden egyes valaszod :DD
Nagyon durva.
Haha
Hát nem tudom kinek van több esze.. 🤨 Mert tuti hogy nem neked kedves kérdező.Nagyon durva.
Béna egy kamu ez, mert ennyi ésszel szabadlábon nem lehet könnyű.
Ha a 4. emeleten lakok lift nélkül, akkor nem 20, hanem max. 5 kilós kocsit veszek. Azt leviszem a gyerekkel együtt is. Levittem a 12 kilós 2 évessel is.
És/vagy beszerzek egy baby tai-t, kendőt, csatost, később csípőülőkét (többféle hordozónk volt) és megoldom azzal.
Egyetlen épeszű embernél se lehetne opció, hogy megvárom míg járni tud a gyerek, addig max. hétvégén viszem ki.
Nagyobbikom 18 hónaposan indult el. Kemény lett volna addig várni.
Kérdező ne haragudj meg, de akik ide írtak válaszokat neked igazuk van.
Ha nem kezdesz el foglalkozni a kisbabáddal, nem viszed el orvosokhoz szegény nagyon meg fogja szívni.
Kell neki a friss levegő, az nem elég, hogy ablakot nyitsz! Az is kevés, hogy leültetted valahová mert dolgod van.
A párod nem segít, a kicsi körül se? Anyukád, testvér, sógornő, anyós se?
Nem csoda, hogy nem érdekli a kicsit már semmi, gyengébb hiszen nem éri inger, sőt teljesen lemarad a többi babához képest.
Kezdj el anyuka lenni a szó szoros értelmében és ha a férjed nem segít akkor legyetek inkább külön!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!