Nem jól fejlődik a babám?
Védőnőnek, gyerekorvosnak jelezted az észrevételed? Mert ők tudnának annyiban segíteni, hogy mennyire megalapozott a félelmed és szükség van-e további vizsgálatokra.
De szerintem a védőnő amúgy is nézi ezeket, szóval ő szólna ha valami nem stimmelne.
Az én gyermekem se szeretett hason feküdni még sokkal tovább. Előbb állt fel.
"A gyermekorvos nem igazán foglalkozik velünk, nem érdeklik őt ezek a dolgok"
Ezt nem annyira értem, nálunk a gyerekorvos minden havi státuszvizsgálatnál megnézi a babát, elvégez rajta kötelező vizsgálatokat, nem csak az én babámon, mindenkién. Mert ez a prtokoll. Nincs olyan, hogy érdekli vagy nem. Így időben észreveszi, ha esetleg el van valamiben maradva a baba és közbe tudunk lépni. Nálatok nem így van?
"el van a hintajában vagy a kiskádba való ülőkében üldögél, én meg addig vagy csinálom a dolgom, vagy nézem a tvt"
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Miért van ülőkében egy alig 3 hónapos???? Tönkre teszes a gerincét. Neki még feküdni kell.
Mit lehet vele foglalkozni?
Minek neked gyerek, ha ennyit sem tudsz? Mondókázhatsz, nézhettek kontrasztos képeket (fehér lapra rajzolsz fekete mintákat) rázogatod neki a csörgőt, ő pedig követi a szemével, fejével. Háton és hason is csinálhatod. Tele van a net, miket lehet velük csinálni.
Ferjed egy idiota. Hivd fel az orvost holnap es jelezd a problemat! Ilyenkor elso korben neurologushoz kell menni (haziorvos beutal), aztan majd o fogja kiirni a terapiat, ha kell. Nem biztos, hogy kell, lehet nincs nagy gond, de mindenkeppen lassa orvos. Nagyon furcsa nekem az, hogy egesz nap alszik, azert kene mar lennie valamennyi ebrenleti idonek ilyenkorra mar.
Amugy meg be is szarnek, ha ilyen parom lenne, bar engedelyt se szoktam a ferjemtol kerni, csak kozosen megbeszeljuk, hogy mikor hova kell menni 🤷♀️
A kisfiunkat heti 2x hordjuk 2 kulonbozo terapiara, mert hipoton, ezen kivul heti egyszer uszunk, havi 1x tsmt torna van. Rengeteg penz, meg annal is tobb, de a gyereknel semmi nem lehet fontosabb!
Na ezert mondom mindig, hogy nem szabad a semmire szulni, mert soha nem lehet tudni, hogy milyen lesz a gyermeked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!