Lassan fejlődik a babám?
A fiam 7 és 9 hónapos kora között 300 grammot hízott. A védőnő egyből el is kezdett cseszegetni, hogy mit adjak neki, meg hogy adjam neki.
A gyerekorvos meg közölte, hogy nincs semmi gond, nyilván lemozogja, amit megeszik.
#3 a lányom 15 hónapos, 9300 g 75 centi, és teljesen arányos a testalkata, a védőnő és a gyerekorvos szerint is.
Mikor felejtitek már el azt, hogy akkor jó, ha gurul a gyerek a hájtól?
3 vagyok.
Kedves 4 en nem azt mondom,hogy legyen kover...egyik gyerekem sem volt kover hala istennek.en csak megjegyeztem,hogy vekonynak latom.
A kislányom 9 hónapos. 7590 gramm és 70 cm. A védőnő, a gyerekorvos és szerintem is teljesen rendben van.
Mellesleg ő mégcsak kúszik. A napokban kezdte el mindenhol felhúzni magát, feltérdelni, abból kiülni. De ez is teljesen rendben van mindenki szerint.
Engedd el azt, hogy "mit kéne" hoznia és beteljesül a lelki béke. :D
#1 vagyok. A fiam most 9 hónapos, 8300 gramm és 75 centi. Még meg is jegyezte a védőnő, hogy akkora, mint egy 1 éves. Ennek ellenére cseszeget,hogy keveset hízik. Hát hova hízzon?
Engedd el kérdező. Valakinek valami úgyse lesz jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!