Nem jól fejlődik a babám?

Szerintem ez troll.
Nem létezik hogy valaki ennyire hü...e legyen!!!!!!

Nem hiszem el hogy ezeket a sorokat teljesen komolyan írod. Ha tévézni akarsz egész nap akkor minek kellett a gyerek? Hát képzeld én akkor tévézek ha alszik a gyerek. Te magad mondtad hogy egész nap alszik, akkor nem tudsz eljátszani vele napi 3 órát? Én csak vele foglalkozom amikor nem alszik. Igen valóban de egy 3 hós gyerekkel senki nem utazik órákat naponta autós hordozóban ritkán van a gyerekem, legyen az heti 1 óra összesen.
Hát figyelj a gyereknevelés nem tévé nézésből áll. Nevelni is kell azt a gyereket nem csak hagyni magának.

Igen, a gyerekkel kell lenned, hogy gondoltad? :D Te figyelj mar, hany eves vagy, 12?
Nezd, a tv nezes mindenkinek egyeni dontese, sokan csinaljak igy, allandoan megy, de alapvetoen nagyon rosszat tesz a gyermek fejlodesenek, de ez erdekel is teged, ugye. Szartok bele.
Hatassal van a beszedfejlodesre (negativ iranyba), a viselkedesre, a kepzeletre. Ezek a gyerekek, akik 2 eves koruk elott allandoan kepernyot neznek, turelmetlenek, rosszabbul aludhatnak, nem talaljak fel magukat kepernyo nelkul, kevesbe erdeklodoek a jatekok irant, nagyobb duhrohamot kaphatnak, a kozossegbe nehezen illeszkednek be, a dackorszak is nehezebb es stb stb.
Errol mar millio tanulmany szuletett, de nyilvan honnan is tudnad, annyi eszed van mint egy marok lepkenek. Aki autos hordozoban altatja a gyereket, arra komolyan nem lehet mit irni. Aztan amikor baj van, orvoshoz nem viszi, fejlesztesre nem kolt, de felvasarolja a brendont es hulyesegeket vesz.
Istenem😂Nevetseges.
Es igen, kepernyot csak akkor nezek, ha a gyerek alszik, masik szobaban. Sot, a telomat se nyomkodom elotte allandoan, csak akkor nezek ra, ha muszaj. 😱
Szornyu, tudom. Nem azt mondom, hogy el kell zarni a gyermeket a kutyuk elol, de jo lenne, ha moderaltan es esszel hasznalhatna, lehetoleg 2 eves kora utan.

Azta büdös ku.... élet
Hát te minek szültél gyereket!!!

Igen, elkerulhetetlen hogy a gyerek kepernyot nezzen kb, de ezt nem azt jelenti, hogy 0 napos koratol kezdve le kell ele tenni.
Eleg baj az, hogy te is fuggo vagy. Nem veszed eszre magadon, hogy ez mennyire hatassal van az eletedre? Hogy nem erdekel semmi mas, csak a telefon, tv, egy percet nem vagy el nelkuluk? Na most ez gyerekeknel meg rosszabb.
De mindegy nyilvan, fuggo anyanak fuggo gyerek is lesz, ez egy teny,mert mast nem ismersz, csak ezt. Szerencsere a te bajod, neked kell megkuzdeni a helyzettel.
Majd ha nagyobb lesz, szep terv, hogy konnyebben fogsz jatszani vele. De ha egesz nap a kepernyot bambulja, nem lesz konnyebb, elmondom neked, sot.
Mit imadsz az anyasagban? A tv-t? Mert a gyerekkel ugye nem nagyon foglakozol. Unalmas? Igen, foleg egy kepernyo fuggo anyanak, aki 2 mondatot nem tud osszerakni es beszelni a gyerekehez. De ez is csak azt mutatja, hogy mennyire karos amit csinalsz. Nem tudsz beszelni, meselni, nem tudsz mit kezdeni a gyerekeddel, semmi fantaziad.
Monoton a gyerekneveles? Igen es ez kesobb is az lesz. Szokj hozza.
Nekem is van benti kutyam, szuperul le tudtam tenni a foldre a babat, ez nem volt kifogas. Plusz a kutyanak megtanitottam, hogy a gyerek szonyegere nem lephet, nem fekhet. Igen, van valamennyi szor, de van egy robotporszivonk, az megy naponta+2 naponta en is porszivozok es felmosok. Minimalis a szor, de a gyerekem kepzeld el, hogy a 1,5 eve alatt nem halt bele!!! Na mit szolsz :D Sot, a 26 evem alatt en is tuleltem valahogy, egesz eletemben benti kutyaink voltak.
Tv helyett lehet takaritani. Szonyeget pedig pl en nem is hasznalok, szerintem nem lehet kelloen tisztan tartani allatok mellett. Gyerek elott nem volt semmi szonyeg, csak a parketta, aztan habtapink volt egy darabig, de most meg eko jatszoszonyeg van leteve. Porszivozhato, felmoshato, nagyon egyszeru tisztan tartani. De nyilvan amiota tud kuszni, nem maradt meg csak a szonyegen, ment mindenfele, de ha leul jatszani, akkor a mai napig arra ul ra.
Latod, megint csak a tv miatt semmi fantaziad, arra is keptelen vagy gondolni, hogy lehet mashogy is csinalni. 💩
Es amugy a terv mi volt? A gyerek pihenoszekben es babakocsiban fog felnoni? Soha le nem teszed? De most tenyleg, ezt hogy kepzelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!