1 éves borzasztóan anyás?
"ezt is próbáltuk, anyukámnál ott hagytam"
Nem úgy, hanem idejön a nagyi, és elviszi a játszótérre, sétálni vagy akármi. Mire hazahozza, én is itthon vagyok már.
Szerintem pár hónapig tartott.
10: Ha ez a kórházi dolog miatt van, akkor kell vele foglalkozni? Nyilván egy ekkora gyerekkel nem tudjuk még megbeszélni a történteket... Saját magát fogja túl tenni rajta? (Már ha egyáltalán ez miatt van) Nagyon jót írsz az otthagyással-elköszönéssel kapcsolatban, egyetértek veled, ezentúl így csinálom.
11: Jaa, úgy màr csináltuk, az bevált, hogy elvitték sétàlni!
10es vagyok, szerintem ahogy írod, nem tudod megbeszelni vele a történeteket, szerintem most csak egy ideig megerősítésre van szüksége, hogy anya mindig ott van a közelben és biztonságban érezheti magát.... Ha ez az érzés állandósul benne újra, szerintem alábbhagy ez a túlzott ragaszkodás is.
De nem vagyok pszichológus, azért ha tovább tartana, én lehet konzultalnék, akár online, hogy mit tudsz csinálni....
Barátnőm kislányanak másfél evesen volt egy fogászati beavatkozása, ami elég traumatikus lett neki, egy órán keresztül sírt, miközben csinálták.... Utána 2-3hetig hozzá sem szolhstott senki a boltban, utcán... Bárhova mentek, amint egy helyiségbe léptek, már sírt és csak anyát akarta.... Utána visszatért a kedves, barátkozós kislány, aki előtte volt...
Nyilvan minden baba mas, de mi kb havonta jarunk orvoshoz (gyuloli), plusz kulonbozo fejlesztesekre (gyuloli) es meg itthon is kell naponta 5x tornazni vele (gyuloli).
Sokat sir ezek miatt, viszont ugy altalanosan boldog baba, ha epp nincs piszkalva, ahogy elotte is volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!