Tényleg nagy a kislányom? A védőnő szerint igen.7,5hónapos 10,1kg és 76,5cm.
A korához képest magas, de a magassághoz nem sok a súlya.
Az én kislányom is elég nagy, 10 hónapos, 80 cm magas, és kb. 10 kg. Pedig én csak 160 cm vagyok. 5 hónaposan kicsit zavartan kérdezte a védőnő, hogy mennyi idős is a kislány, mert akkor kb. 9 hónaposnak saccolta volna. Már nyáron 80-as body-kat adtam rá, most meg már a 86-ost is kezdi kinőni, ruhákból pedig a 18-24 hónaposak jók rá. Kicsit csodálkozom az általánosításon, amikor a teszveszen írják egy 80-as ruhára, hogy másfél éves gyerekre jó. Ami néha lefáraszt, hogy csodálkoznak az emberek az utcán, hogy még babakocsiban ül, és nem jár, mindenki jóval idősebbnek nézi. Gondolom, ilyenekkel te is találkoztál már. :))))
"Kedves" 20.47-es.....
Hatalmas vagyat erzek arra, hogy elkuldjelek egy melegebb eghajlatra, de nem utazasi irodavan.....
Nem egy husis baba az undorito hanem Te....mi az, hogy nem esztetikus egy husis baba latvanya?!?!
Ha ilyet mondanal a gyerekemre rendbetennem az arcodat egy eletre!!!
Kedves kerdezo.
Nagyobb mint az atlag.....de nem baj.Ez cseppetsem jelenti azt, hogy 2-3 evesen vagy kesobb esetleg elhizna.
Apukam kicsikent gurult.Korzovel nem lehetne olyat rajzolni mint amilyen a feje volt.
Kinotte 3-4 eves korara.Azota mindenki azt hiszi, hogy beteg, mert olyan vekony.
A lanyom is hatalmas (mar irtam, hogy 8+1 honaposan 11.4 kilo es 81 cm), de a csaladomban mindenki ilyen volt.Kicsikent egy edes kis husis baba, 2-3 evesen elkezdtek alakulni es 10 evesen mar mindenki vekonynak szamitott inkabb mint atlagosnak.
Ha egeszseges teleket kap (nem cukrosteat stb) akkor O ilyen tipus es ennyi.
Fiam 4,4 kilóval és 57 centivel született, ő 8 hónaposan volt 9850 gramm és 79 cm és 9 hónaposan volt 10,7 kiló.
Lányom-aki 4 kilóval született, csak 14 hónaposan volt 10,1 kg (81 cm)
Most 19 hónaposan meg 13 kg és 86 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!