Tényleg nagy a kislányom? A védőnő szerint igen.7,5hónapos 10,1kg és 76,5cm.
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 18:46
11/27 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat mozog,kúszik mászik már régóta stabilan ül. Kapaszkodva feláll és lépeget. Olyan gyors mint a villám,tiszta életveszély. Ő az első babám,nincs összehasonlítási alapom,de azt észrevettem hogy a legtöbb baba aki már jár kisebb nála.
2010. okt. 27. 19:10
12/27 anonim válasza:
Szerintem nagy! De hát ha nincs vele semmi gond,akkor meg....az én lányom meg picike.Csak az számit,hogy egészségesek legyenek!!!!!
13/27 anonim válasza:
és akkor mi van ha nagy? Inkább legyen nagy, de okos, jószívű és mosolygós gyerek, mint egy 10 kilós búvalbélelt, nem aranyos 2 éves....
14/27 anonim válasza:
Miért van lepontozva a válaszom? Ez igenis sok!
Nem azt írtam, hogy baj, de azért ne szépítsük már, hogy "szép nagy baba" stb.
15/27 anonim válasza:
Nagy...De miről beszélünk???Majd' 5kilóval született...Egyébként én gyerkőcöm is nagy.5 hónaposan akkora,mint nagy fiam volt 11 hónaposan.Ne foglalkozz ezzel kedves kérdező,hisz nem lusti,nem dagi! :)
16/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,én nem pontoztam senkit! Mint már írtam nincs összehasonlítási alapom,a környezetemben sincs kisbaba. Nekem ő nem nagy,csak azért kérdeztem mert mindenki szerint az. A nagy és a dagi szerintem nem ugyan az. Még senki nem mondta hogy kövér lenne. Egy ilyen magas babának hány kilónak kéne lenni? És mindegy mennyi idős.
2010. okt. 27. 19:52
17/27 A kérdező kommentje:
utolsó előtti,19:39es
2010. okt. 27. 19:54
18/27 anonim válasza:
8 honapos 1 hetes lanyom 11.4 kilo es 81 cm
19/27 anonim válasza:
15 hónapos fiam 10,92 kg.és mindenki 2 évesnek nézi:)
20/27 anonim válasza:
Igen én is ezt szeretem ebben az oldalban, itt nincs kövér, elhízott, dagi, hájas baba, csak szép nagy baba, olyan kis husis, hurkás stb stb.
És mindig azok a hülyék, vakok, akik ismerik és látják ezeket a babákat. Bezzeg itt az anyukák látatlanban megmondják, hogy pont jó ez a súly.
Egyébként én azoknak hinnék, akik a baba láttán nyilatkoznak, különösen, ha egy védőnő teszi, mert ő biztos nem egy gyereket látott.
Mondjuk ízlés dolga, de nekem hányingerem van a dagadt gyerekek látványától, akár vidámak akár nem. Úgyhogy én inkább a vékonyra szavazok, ők legalább esztétikus látványt nyújtanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!