Hintás kérdésben szeretnék segítséget kérni (? )
Mi a különbség az Adamo hinta és e között a hinta között?
Van valakinek ilyen Adamo utánzatú hintája?
Ha jól gondolom,akkor ez nem is rugózik?
Köszi a segítséget. Megnéznéd ezt is? Nagyon olcsónak tűnt nekem,de a kötele elég vékony a képen,akkor ezek szerint azért ilyen olcsó? Rugó 3000ft körül van.
Szia! Megnéztem én is, a kötele jóval vékonyabb (kb.fele) mint az Adamo-é. Én is eredetit vettem, elsősorban a megbízhatóság és a garancia miatt, a rugót és a kampót ajándékba kaptam hozzá.
Szerintem ez azért ilyen olcsó, mert házilag készült, gondolom saját varrás. Mellesleg a képen 2003-as dátum van, 7 éves a termék vagy esetleg nem állították át a fényképező dátumát?
Te döntöd el, hogy megveszed-e, de szerintem próbálj meg használt Adamo-t venni, ha megterhelő vagy meggondolandó az új megvásárlása.
Ha tudsz, inkább vegyél egy használt Adamo-t. Én is gondolkoztam az utánzaton, végül eredeti lett és nagyon jól döntöttem. A kötél vastagságáról már volt stó, de az sem mindegy, hogy milyen anyagból varrták, milyen cérnával. Az eredetihez nagyon strapabíró fém részek vannak, a kötél hosszát egy mozdulattal tudod változtatni.
Ja és nem utolsósorban, ha már nem kell (és nem nagyon leharcolt, de miért lenne az), akkor biztosan te is el tudod majd adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!