Hordozókendő kérdésben kérhetnék egy kis segítséget?
Ha biztosra akarsz menni, érdemes próbálgatni. Ha Pesten laksz, a hordozóházat ajánlom. [link] Itt ingyen kölcsönözhetsz (letéti díj ellenében) kendőket, és más hordozókat is, és mindenben segítenek, amire szükséged van. Ha vidéki vagy, akkor a vidéki hordozós klubbokat ajánlom, amiket a wwww.mamami.hu fórumán megtalálsz. Ott is szívesen segítenek. Egyébként minden ami hordozás elérhető a Mamamin. Rengeteg kendőfajta van, mindenkinek más vált be, nagyon különböznek tapintásra, és árra is. Érdemes megtapizni, kipróbálni őket. Egyébként szerintem egy 5-ös méretű, tehát 420 cm-es kendővel kellene próbálkozni. (Ja és a Mamamin használt kendőket is találsz bőven, amik olcsók, de jó minőségűek.) És végül, ha bármi kérdésed van, írj privit nyugodtan. :)
Na még egy hasznos link: [link]
A kendők magassághoz/konfekció mérethez vannak szabva.
pl. én 173-69 vagyok, és 40-42 ruhákat hordok.
Sógornőm 173 magas 70 kiló és ő 38as ruhákat hord!
Szóval, én Nandu kendőt használtam, XL méretűt. A kisfiam hosszra is súlyra is nagy baba volt, és ezzel a kendővel meg tudtam kötni azt is, amit elvileg nem lehetett volna, csak a hosszabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!