Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyereküles kerdesben szeretnek...

Gyereküles kerdesben szeretnek segitseget kerni?

Figyelt kérdés
az autonkban elromlott a biztonsägi öv de van benne isofix.na most ha veszek eg isofixes gyerekülest akkor azt nem kell bekötni övvel? nem tudom hogy müködik,valaki legyen szives magyaräzza el nekem.
2011. júl. 5. 20:05
 1/3 A kérdező kommentje:
es meg annyi,hogy minden isofixes üleshez van elöl az a läb ami kitämasztja?? vagy azt külön kell venni hozzä?
2011. júl. 5. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Isofixes gyerekülést nem kell rögzíteni a biztonsági övvel, csak magával az isofix rendszerrel. Ha olyan ülést veszel, természetesen adnak hozzá mindenféle rögzítő eszközt, ami kell hozzá.
2011. júl. 5. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen,ezt szerettem volna tudni hogy isofixes rögzites mellett kell e az öv is. köszi meg egyszer
2011. júl. 5. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!