Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koran ebredo (6korul) babáito...

Koran ebredo (6korul) babáitok kozott volt Olyan aki koran 10 ho korul mar 1x aludt? Hogy jott ki így a nap?

Figyelt kérdés
ápr. 1. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
mi?
ápr. 1. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jól értem 6-kor kel a babád és már csak 1x alszik nappal?

Kisebbik fiam ugyanez 11 hónapos kora óta. Most az óraátállítás mentett meg minket és így 7 körül kel.

11-kor ebédel, 12.30-kor teszem le mindig aludni. Most újabban 1-kor szoktam. Általában 3-ig, fél 4-ig alszik. Délután sétálunk még és 7-kor fürdés, fél 8-kor már altatás (tápszerezés). 8-kor alszik. Àtalussza az éjszakát 6-kor kelt eddig, most 7-kor.

ápr. 1. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
2-es, köszi a fordítást.
ápr. 1. 17:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban köszi kettes így már értem 💕 #1
ápr. 1. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt ilyen idoszak, de visszatert a 2 alvashoz vegul.

O mindig fel6-kor kel es nyilvanvaloan ha csak egyszer aludt (pont 10 hosan volt ilyen 3 hetig), akkor az egesz nap kuka volt, mert nyugos volt, nem birt meg ennyit alapvetoen ebren lenni, de sehogy nem tudtam elaltatni masodjara. Most 1 eves es meg mindig 2x alszik nappal (reggel fel9kor es delutan fel2 korul).

ápr. 1. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyémet 10-11 hónapos korától állt be erre a rutinra.

Van, hogy 5:30-kor van, hogy 6-6:30-kor kel.

Ébredési idő után 20-30 percre van a reggeli, aztán amíg ő játszik én intézem a háztartást. Ha szép idő van, akkor hagyom a háztartást és 1 órát lemegyünk a ház előtti játszótérre.

9:40 körül haza jövünk, 10-től alszik. Van, hogy 10:30-tól vagy 11-től. Attól függ, hogy a reggeli ébredés mennyire volt korán vagy későn.

Általában másfél és három órát szokott aludni. Ilyenkor takarítok, mosok, vasalok, főzök vagy csak olvasok.

Ébredés után ebéd, vagy felkerekedünk és séta közben beülünk valahová enni.

Ha valahová menni kell, akkor a babakocsiban alussza végig a reggeli alvását.

Este 7-kor vacsora, fürdés, 8-kor legkésőbb ágyban van és 10-20 perc múlva alszik.

ápr. 1. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!