Akinek sürün bukik a baba,nem féltek,hogy a torkaba megy? Ringatás,kiskocsizás közben?
Figyelt kérdés
ápr. 1. 10:06
1/12 anonim válasza:
Nem, soha nem nyelte vissza a fiam, soha nem öklendezett. Én hason altattam, de ha nem úgy volt, akkor is mindig automatikusan fordította a fejét oldalra.
2/12 anonim válasza:
Hacsak nem támasztod meg kétoldalról, szerintem nincs az a kisbaba aki egyenesen tartja a fejét. Enyém is mindig oldalra fordította, így kifolyt. De ha izgulsz emiatt, fektesd hasra, vagy az oldalára és párnázd ki a hátát.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen,de babakocsiba meg az ölembe?
ápr. 1. 12:38
4/12 anonim válasza:
Akkor az én babám a kivétel... az oldalára szoktam fektetni, direkt azért, mert szokott bukni és hogy ki tudjon folyni a szájából. Mégis, amikor jön vissza neki a tej, ő egyből felfelé fordítja a fejét, így volt már, hogy elkezdett fuldokolni. Nem tudom miért csinálja így, nekem egy rémálom...
5/12 anonim válasza:
Ringatás közben csak észreveszed, ha éppen megfullad a gyerek a kezedben…
Fordítsd lefelé, majd 5-6 ütés a lapockája környékére.
6/12 anonim válasza:
Gondolom ölben csak észre veszed ha vissza megy a tej a torkán és elkezd fulladozni.. 3 hónapos a lányom, ő is majdnem megfulladt 1x, de éjjel volt, evés után 1 órával arra ébredtem, hogy fulldoklik mert a hátán feküdt (kitámasztottam oldalra, de addig fészkelődött, hogy a hátára került, nem szeret oldalt lenni), hiába forditotta a fejét oldalra a pici, hiába büfizett evés után. Kikaptuk az ágyból, paskoltuk a hátát de nem tudott levegőt se venni.. férjem befogta az orrát, bele fújt a szájába a picinek, onnantól semmi baja nem volt. Ilyenek elő fordulhatnak, és nem árt előre utánna nézni, mit lehet ez esetben tenni. Ha a férjem nem lett volna itt nem tudom mit csináltam volna.
7/12 anonim válasza:
Folyadéktól így nemigen lehet megfulladni. Ha beleesel a tóba úgy igen, de a folyadék félrenyelése tudtommal nem komoly fulladásveszély. Nem akadhat el, ki fogja köhögni a kicsi.
8/12 A kérdező kommentje:
6 os,és azóta hogy altatod? Ettől félek énis,mivan ha baj lesz és nem hallom mert hulla fáradt vagyok,vagy mert horkolok épp,vagy mert szól a tv vagy bármi
ápr. 1. 17:35
9/12 anonim válasza:
6os vagyok. Kb. Ébren alszom azóta.. igyekszem oldalra fordítani ugyanúgy mert hason végképp nem marad el, többször rá nézek hogy minden rendben van-e.
10/12 A kérdező kommentje:
Ez borzasztó. Én néha nem is merek aludni,aztán meg a fáradságtól nem hallom.
ápr. 1. 19:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!