Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól lehet együtt mosni a...

Mikortól lehet együtt mosni a mi ruháinkkal a baba ruháit? Hány hónapos kórtól?

Figyelt kérdés
2009. jan. 4. 22:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
88%
szia én sose mostam külön hanem mindig együtt..ha nem volt bőrprobléma a családban s nem koszos a ruháitok mármint pl olaj az autótól stb vagyis ha nem fizikai munkás vmelyikőtök miért kmosnád külön...semmi bajunk nekünk se, s 26 hósak vagyunk
2009. jan. 4. 22:51
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
ui lefelejtettem kb fél évig sensitive mosószerrel s öblítővel mkostam így miénket is:)
2009. jan. 4. 22:51
 3/22 anonim ***** válasza:
42%

Hát akkor lehet lepontozni...

az én fiam 14hós és még most sem mosom az ruháit a miénkkel. Nem hiszem,hogy az ő fehér bodyjai az én koszos bugyijaimmal zoknijaimmal kéne keverednie!!! :SSS

2009. jan. 4. 22:57
 4/22 A kérdező kommentje:
mosószert ugyanazt használunk, eddig nem volt probléma, nem végzünk koszos munkát.akkor mosok egybe, most 5hónapos
2009. jan. 4. 22:57
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
első vagyok, nem pontozom le aki nem mos együtt, mindenki máshogxy gondolja, csak akkor mikor fogod bugyival mosni ruháit??:)de nem baj sztem ez se...mindenki másképp.írtam h ha erősen koszos vkinek vmije nyilván az mossa külön
2009. jan. 4. 23:00
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem most fogom elkezdeni...
2009. jan. 4. 23:04
 7/22 anonim ***** válasza:
oké, minden jót:)
2009. jan. 4. 23:05
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
:) Nektek is :)
2009. jan. 4. 23:08
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Az én lányom már 8 hónapos de eszembe nem jut hogy a ruháink közé tegyem az ő ruháit. A felnőtt ruhák sokkal több koszt magukba szívnak mint egy pár hónapos csecsemőé. Szegény babuci legalább addig ne érje külön irritáció és egyebek amíg ki lehet küszöbölni. De nem vagyunk egyformák mint ahogyan írták is előttem. Biztosan lepontoznak majd engem is, de nem érdekel. Nem pontvadászat ez. Egyébként szeretném megkérdezni a kérdezőt, hogy miért fogod együtt mosni a saját ruháitokkal a baba ruháját? Spórolás szempontjából? Vagy kényelem? De amúgy mi csak hárman vagyunk a babóval együtt és mindíg összejön annyi mosni valónk, hogy az ő holmija már akkor sem férne bele ha akarnám. Ezért is érdekel annyira hogy milyen megfontolásból mosod majd együtt a ruhákat? És mindenféle rosz szándék nélkül kérdezem mindezt még mielőtt valaki elkezdeni kukacoskodni.
2009. jan. 4. 23:10
 10/22 anonim ***** válasza:
62%
én vagyok aki együtt mos:)én nem spórolás vagy ilyesmi hanem egyszerűen nem látom külön mosás értelmét, ennyi...de írtam h már 26 hós s sose volt egyetlen kiütése se...
2009. jan. 4. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!