Fogzás. Anyukák ugye ez napokon belül áttöri végre az ínyt?
6 hónapos az alany. Borzasztó a helyzet, sokszor meg is hánytatja magát annyira eszi a kezeit és mindent ami a keze ügyébe kerül. Sokáig tart még innen mire áttöri az ínyecskéjét és kibújik a fogacska?
Nehh... Csak azért furcsálom mert a felső középső metszők lennének soron, de az oldalsó jön 🤷 úgytűnik nemolvasta a nagykönyvet a bébi 🙂☺️
Köszönöm ☺️ csak azért vagyok ilyen bizonytalan, mert a környezetemben nem volt ilyen, hogy össze vissza jönnének ráadásul ilyen hamar.
Köszönöm ☺️
Tiszta kézzel,rákensz az ujjadra dentinoxot vagy Nurofent és jó erősen megmaszírozod megnyomkodod neki ,én mindig így csináltam az a vékony hártya átszakad és már bújik is tovább!
Üdv 3 gyerekes anyuka
#34 Az nem fáj neki?
Nálunk is olyan az alsó kettő, mint a kérdező utolsó fotóján a legjobboldali fogacska, de nagyon nem bír áttörni, és már mindjárt megbolondulok. 6 hete nem aludt 60 percet egyhuzamban se éjjel, se nappal.
Úgy csináltam ahogy mondtad 34... Mar megszúrt, úgyhogy kint a hegye ☺️☺️☺️ mostmar türelmetlenül várom az alsó középső metsző párját 🤣 hátha lesz végre egy kis nyugi.
36- szerintem biztos fáj picit, viszont kevesebb ideig mintha "nem volna rásegítve" 🥰
34 vagyok,nyilván nem kellemes de legalább segítesz neki a feszített érzésben!!
Nekem bevállt!
Utána kapott egy kis nurofent és mar szunyókált is!!🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!