Miért verekszik a kisfiam?
Figyelt kérdés
1,5 éves kisfiam mostanában állandóan verekszik,ha nem tetszik neki valami.Nem tudom mit csináljak vele,másnál is így van ez?Nem merek vele menni sehová,nehogy azt mondják,hogy milyen rossz ez a gyerek.2010. okt. 25. 12:14
1/2 anonim válasza:
Szia!
Igen, az én kisfiam is elkezdte ezt (16 hónapos), de mindig elmagyarázom neki szépen, hogy ezt nem szabad, mert ez fáj apának, anyának. Úgy látom hatásos, mert már nem nagyon csinálja. Főleg akkor csinálja, ha valamit nem engedek neki. Olyankor csak a figyelemelterelés a megoldás nálunk... Vagy az alvás. Akkor olyan akaratos, mikor fáradt.
Szerintem majd kinövik, de addig is mondani kell mindig, hogy ezt nem szabad és meg is kell indokolni hogy miért nem.
Én így gondolom.
2/2 anonim válasza:
Annyira rossz, hogy szégyelsz elmenni vele bárhová is? Nem hiszem, hogy jó nevelést kaphatott a kisfiad. Sokat kell beszélgetni vele és most felhivni a figyelmét arra, hogy mit szabad és mit nem. Mond el neki, hogy neked mennyire rosszul esik, ha igy viselkedik. Mindent a szülőktől tanul, ezek szerint a verekedést is. Ha nem jársz vele sehova, akkor csak otthon tanulhatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!