Miert verekszik 2 eves kisfiam, es hogy tudnam leszoktatni rola?
Kezdem ott hogy nem vagyunk agressziv szulok, mielott valaki arra gondolna hogy azert ilyen a gyerek. Sokat foglalkozunk vele es nagyon szeretjuk, de neha elkezd csapkodni, eddig ha raszoltam abbahagyta, de most mar nem, hanem csak vigyorog velem szembe es csinalja tovabb. Mar eleg sok mindent kiprobaltam de nem igazan mukodik semmi.
A masik dolog pedig az hogyha gyerekek kozt van ott altalaban kinez valakit maganak es azt szinte egyfolytaban lokdosi, mar szinte le sem tudom venni a szemem rola mert ha a kozelebe kerul akkor felloki.
Szoval nagyon kellemetlen a dolog.
Minden tanacsot szivesen fogadok.
szia, javaslom, hogy a csapkodást hagyd figyelmen kívül. ne szidd, ne állj le vele vitatkozni. ha elkezd csapkodni, közöld vele nyugodt, de szilárd hangon, hogy anya nagyon nem szereti, ha ezt csinlod, én sem szoktalak csapkodni, te se tedd. ha folytatja, akkor nyomban hagyd ott. ha nincs közönség, nincs csapkodás.
a másik: ha valakit bántani akar, szólj neki egyszer, a másik gyereket vigasztald meg látványosan, a második alkalomnál helyezd kilátásba, hogy ha még egyszer megteszi, mentek haza. és ha még egyzser megteszi, irány haza. mindeközben mondd el neki, miért csúnya dolog, amit tesz. sztem így hamar le fog szokni az agresszív formákról.
2 éves kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!