Kisfiam verekszik, hogyan tudanam leszoktatni, mivel buntessem (16 honapos)?
Kisfiam sajnos verekszik. :( Egyfolytaban utoget a kezelvel, foleg ha valami nincs neki megengedve. Sajnos mas gyereknek is nekimegy (multkor megtortent a jatszoteren igy azonnal tavoztunk, mert nagyon kellemetlen). Nem szeretnem, hogy a bolcsis tarsait bantsa. :( Meg nem szoltak miatta de el is szeretnem kerulni ha lehet. Ha raszolok abbahagyja azonnal de 20 perc mulva megint csinalja. Megutni nem szeretnem semmikeppen. Mivel probalkozzak? Volt valaki hasonlo helyzetben?
(nem vagyunk eroszakos csalad, nem veszekszunk, verekszunk a ferjemmel, nincsenek gondjaink, mindketten dolgozunk, nem vagyunk feszultek... parszor kiabaltam ra a gyerkre eddig ha veszely forras fele kozeledett es megijedtem (o is), sosem utottem meg, nem votam vele durva.. :( Nem tudom mi lehet).
Koszonom szepen a valaszokat. Kicsit megnyugodtam, hogy ez is olyanfajta eletkori sajatossag. :) Persze, mindig el mondjuk neki, hogy nem szabad ilyet csinalni. Remelem 18 honapos korara o is kinovi.
Koszi megegyszer lanyok.
Az én fiam 17 hónapos és kezd leszokni róla. EGyébként ugyanezt csinálta ő is, csak általában engem vagy a bátyját csapkodja.
Én ilyenkor megfogom a kezét, mondom, hogy "nem csapkodunk,hanem símogatunk". Elengedem, ha megint csap megint elmondom. Persze jó sokszor és mutatom is a kezével, hogy kell símodatni. Most már inkább símogat, mint csapkod, 1-2 hét alatt értük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!