Mit csináljak állandóan lőgdösodik és verekszik a kisfiam?
Figyelt kérdés
29 hónapos a kisfiam ma kezdtük a bölcsit mindenkit lögdösőt és verekedett nagyon sokat járunk játszóházba játszótérre is ott is mostanában ezt csinálja Megharapta egy kisfiú 3 hónapja a játszótéren és azóta lett ő is ilyen durva Nagyon kellemetlen ez nekem mit csináljak nagyon kétségbe vagyok esve köszönöm mindenkinek aki ír2010. szept. 13. 12:37
1/3 anonim válasza:
Az én ksfiam is lökdös néha. Szólt is anno a gondozónénije. Mi annyit teszünk,hogy ha észre veszem nem engedem. Elmagyarázon,hogy nem szabad. Megfogom a kezét, lefogom ha éppen ott álok és lökne. Ennyit tehetsz. Ha nagyon tancástalan vagy és már mnidnet kilőttél amit eltudtál képzelni nyugodtan kérd a gondozó néni tancástá. Főleg ha idősebb szívesen segítenek . Nem azért vannak,hogy lenézzenek, hanem fordítva. Nekm is segytettek. Mikor így voltunk én megkérdeztem ők hogyan nem engedik a kisfiamnak ezt. És elmnodtűák,hgoy így megfogják a kezét és mondják nem szabad:)
2/3 anonim válasza:
vegyetek elő otthon plüssöket és játsszátok el a veszekedést. mindig simizd meg a bábut, adjatok puszit annak, amelyiknek éppen fájt.
ha veszekszik és ott vagy mindig kérd, hogy simizze meg, akit bántott, mert az bibis lett
verekedésre és más rosszalkodásra sose válaszolj agresszióval
valószínű, hogy így tudja kifejezni, hogy nem jó neki a bölcsiben és hogy hiányzol. nagy feszültség lehet benne, esetleg bizonytalanság, bizalmatlanság érzés,amit így, támadással fejez ki (védi magát)
pszichológust is felkereshettek (pl. nevelési tanácsadó vagy helyi gyerekkórház pszichológusa), ő biztos rengeteget tudna segíteni
3/3 anonim válasza:
Pszichológus?? Szerintem felesleges. Egyszerűen nincs tisztában azzal még,hogy ha meglök valakit az elesik és fáj. Nincs tisztában az erejéével és a cselekedteti következményével.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!