Miért verekszik a 15 hónapos babám?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Kis fiam az utobbi időben egyre többet verekszik. Ha valamit nem engedünk meg neki oda csap az arcunkra vagy a saját arcát kezdi el ütni és hisztizik közben. Nem vertük sóha a gyereket és egymást sem és nem értjük miért csinálja ezt. Én személy szerint teljesen el vagyok keseredve miatta. Gyerek orvos szerint ne vegyünk ilyenkor róla tudomást meg próbáljuk neki elmagyarázni hogy nem szabad. Ezt is teszem de nem javul a helyzet. Adnátok tanácsot, ki hogy élte meg ezt a korszakot ha volt neki. Előre is köszönöm.2011. ápr. 21. 13:28
1/2 anonim válasza:
Nálunk most van mulandóban ez a dolog.Tényleg napi százszor el kell magyarázni, hogy nem szabad, mert fáj stb.De nem ám kedves hangon, hanem igen határozottan (persze nem kiabálva, és nem durván).Ha elmagyaráztad neki, akkor hagyd ott pár percre!Ne foglalkozz vele!Tuti, hogy még hiszti is lesz, ha otthagyod.
Sajna nagyon el tud húzódni ez a dolog, és fárasztóViszont ha most a sakadra állsz, akkor le fog róla szokni.
2/2 anonim válasza:
ha benneteket akar ütni, akkor nem szabad megengedni. a lányom nálam is bepróbálkozik néha az ütögetéssel, de elhúzom a fejem, nem engedem neki, sőt van, hogy ott is hagyom. ha a saját fejét üti, akkor ne vegyél róla tudomást, csak azért figyeld, nehogy kárt tegyen magában. sajnos ez türelemjáték, majd leszokik róla, csak idő kell hozzá, viszont a hisztinek nem szabad engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!