Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem szeretem ezt az újszülött...

Nem szeretem ezt az újszülött időszakot?

Figyelt kérdés

Ti voltatok így? Ez a napi éjjeli sokszori kelés az etetés miatt, mikor nem lehet megnyugtatni, és nem tudom miért sír, mert tisztában lett téve, evett, dajkàlva volt és mégis valami nem oké. Meg az hogy az egész napom fel van borulva, nem érem magam utol, nincs időm a házimunkàra (a férjem persze sokat segít), magamra meg inkább hagyjuk is. Pedig viszonylag jó alvó a baba, de akkor is kevés az idő mindenre. Várom, hogy nagyobb legyen ,talán jobban el legyen egyedül is vagy nem tudom, mert ez az első 3 hét amiben vagyunk maga a káosz.

Nektek voltak ilyen érzéseitek?

2024. febr. 22. 20:56
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Utáltam a baba korszakot, nekem akkor lett könnyebb, amikor elkezdett kúszni-mászni. Kitartást neked!
2024. febr. 23. 07:21
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

41, dettó

Amikor pedig elkezdett járni, az maga volt a mennyország

2024. febr. 23. 09:02
 43/46 anonim ***** válasza:
87%

Olyan szép látni, mikor az anyák ennyire támogatják és megértik a másikat...

Hisztizek, vinnyogsz. Jesszusom:D

Még ha hisztizne is, mert épp nehéz napja volt, nem szabad? Egy anya csak dolgozzon, szenvedjen csendben, mert ez a dolga, ezt vállalta?

2024. febr. 23. 17:49
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Utáltam, de egyre könnyebb lett. Most másfél éves már egy hawaii nyaralás az elejéhez képest de még mindig nehéz a kötöttségek miatt.

Én azt nem tudom van-e bárki aki azt élvezi, hogy nem tud wc-re menni vagy enni, aludni, hajatmosni. Ezek alapszükségletei egy embernek. Nyilván ha ezek nem sikerülnek, az rossz. A babát ettől még szereti mindenki, de a helyzet az anya számára megterhelő lelkileg és fizikailag is.

2024. febr. 23. 18:13
 45/46 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a válaszokat, szóval elnézést ha ismétlek valakit.

Kicsit sem élveztem az első évet. De főleg az első fél év volt nagyon nehéz. Az első 3 hónapban azt sem tudtam mikor milyen nap van, végeláthatatlan napok voltak, nulla alvással és kB egész napos sírással. Szörnyű volt. 5 év telt el azóta, párás szemmel nézem vissza a babakori képeket, aztán eszembe jut az első év és minden mostani nehezseg ellenére örülök, hogy már nem baba és hogy elmúlt az az időszak. Pedig imádom higgyétek el, de nem éljük meg egyformán.

2024. febr. 24. 17:18
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom én sem szerettem azt az időszakot . 2 gyerekem van de nagyon nehezen viseltem a folytonos kialvatlanságot , a háztartás úszott , és mellé még a szülés utáni depresszió is jött … Én az anyaságot szerintem az első 1 év után kezdtem el élvezni mind a 2 gyereknél . Eszik , alszik , sír … ebből áll a nap .. nyilván imádom őket de piszok nehéz volt . A kisebb most 1,5 éves és sokkal könnyebb mint mikor csecsemő volt . Lehet végre normális programokat szervezni , meg van a napi rendünk és már nem csak a túl élésre játszom minden nap
2024. febr. 24. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!