Hat hetes újszülött kaphat már c-vitamint?
Figyelt kérdés
Lebetegedtem, torokfájás orrfolyás. Mivel a pici mindig velem van így gondoltam adnèk neki c-vitamint immunerősitésnek. Anya tejes, tudom hogy az valamilyen szinten védi, de nem szeretnèm ha lebetegednefebr. 19. 07:13
1/7 anonim válasza:
Kaphat, de egyeztess a gyermekorvossal. Az adagolást illetően is.
2/7 anonim válasza:
Én még ilyet nem is hallottam, hogy újszülöttnek C vitamint adnak.
Szerintem ne adj neki.
3/7 anonim válasza:
Ha anyatejes, felesleges neki bármit is adni. Az anyatejjel megkapja kórokozókat és az ellenanyagokat is.
4/7 anonim válasza:
Szedd te a C-vitamint, így biztosan lesz a tejedben annyi, ami a babának kell. Ha direktben akarod adni neki, tényleg jobb ha megkérdezed az orvost, bár szerintem se nem árt, se nem használ.
5/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy anyatejes babának semmire nincs szüksége pluszban. (A K-vitamint meg a D-t leszámítva persze)
6/7 anonim válasza:
Nem kell semmit adni egy anyatejes babának nem is ertem, hogy képzelted ??
7/7 anonim válasza:
Nem.Neked kell több C vitamint szedni,anyatejes keresztül megkapja ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!