3,5 hónapos fiam nem hajlandó hason lenni, másnak is csinál ilyet a babája?
Figyelt kérdés
Tök szépen tudja tartani a fejét meg eddig volt hogy akár 15-20 perceket is elnézte a nagytesót vagy bármit. De most valamiért napok óta kiterül, par másodperc és visit, utálja, repülőzik. Nem tudom mi lehet az oka. Kicsit aggódom, hogy visszafejlődik.
Mondjuk pont valamelyik nap volt kérdés ilyen hasaltatásról. Nem tudom, nekünk pont javasolták, és eddig szépen is csinálta. Gondolnàm hogy egyre ügyesebbnek kellene lennie, de ő most nagyon nehéz eset lett ebben.
febr. 17. 13:38
1/4 anonim válasza:
Kb. minden gyerek utal hason lenni. teljesen normalis. Kosd le a figyelmet, par perc is jo, csak csinald naponta tobbszor.
2/4 anonim válasza:
Lehet feszes a háta. Talán a dévényesek értenek ehhez
3/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem én tettem fel hasonló kérdést, mert én is aggódtam ezen. Az, amíg semennyire nem volt hajlandó alkartámasszal emelgetni a fejét (mint ahogy korábban már csinálta) csak maga mellé csapta a karjait és kiterült, nálunk tartott kb 4-5 napig, majd megint elkezdte rendesen csinálgatni. Igaz, ha nyűgösebb, van, hogy újra kiterül, de azért már jobb a helyzet. Úgy tűnik, lehetnek ilyen ideiglenes kis szeszélyeik, reméljük ez tényleg csak az. Ha majd a státuszon mást mond a védőnő + orvos, vagy lát valamit, ami miatt aggódni kéne, úgyis mondja, én csak akkor vinném szakemberhez.
4/4 anonim válasza:
* Ja, és nálunk az is segített még, hogy ilyenkor levetkőztettem kicsit, amikor amúgy is jó kedve volt, úgy gyakoroltunk, és sokkal ügyesebben csinálta. Mondjuk eléggé szeret pucérkodni, gondolom az is feldobta kicsit. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!