5hós babámnak fáj az ínye, kenem neki Dentinoxal van rajta borostyánlánc mégis egész nap visit csak kézben hajlandó lenni, már teljessen kivagyok valami jó tanács? Másnak is ilyen a babája?
Van valami homeopátiás bogyó,sajnos a nevét már elfelejtettem,mi azt használtuk,és nagyon sokat segített.
Gondolom orvos,gyógyszerész meg tudja mondani,mi az.
Szia!
A Chaomilla vulgaris Ch15 / 3-5X5 golyó műanyag kanálban vízzel feloldani( éppen, hogy ellepje a golyókat, mert nyálkahártyán keresztűl szívódik fel a bogyó)!
Viburcol kúp esténként!
Az idő is hatással van a babákra, a 17 hónapos babám is vonyít szűntelen tegnap óta, semmi nem jó Neki!
Símán meg lehet venni a patikában!
A Chaomilla kb 700 forint 1 hétig elég!
A Viburcol kúp 2000 forint!
szia. Kisfiam is 5 hónapos, napok, sőt hetek óta nagyon nyugtalan, éjszaka is sokszor felébred.
Mi is próbáltuk a chamomilla vulgarist, egy hétig adtam neki hol ilyen--hol olyan adagban,lehet hogy én nem voltam eléggé türelmes, hogy hasson, hááát, csodát nem okozott. Ma szeretnék venni neki Vibrucol kúpot, hátha az jobb lesz. De azt olvastam, hogy a Vibrucolt is adni pár napig, hogy elkezdje kifejteni a hatását.
Minden jót kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!