Másnak sem hajlandó babakocsiba ülni a babája, amikor már biztosan tud járni?
Én is mindig irigykedve figyeltem azokat a kismamákat, akiknek a gyerek szépen elvan a kocsiban. Nekem már csecsemő korában is csak ordított a kocsiban, csak azért vittük, hogy legyen mibe pakolni a cuccokat a gyereket meg vihettem ölben :)
Megoldás szerintem nem igazán van erre. Ha nem kell sietnetek had sétáljon, azért a kocsit vidd, ha elfárad talán egy kicsit beletudod ültetni. Ha időre mentek akkor meg had "kínlódjon" a kocsiban, úgyse tudsz mást tenni.
Akinek szépen elvan a kocsiban, az az előző két órában, mikor még nem láttad, már úgy kiüvöltötte, feszítette magát, hogy most jártányi ereje sincs és apátiában van.
Csak a biciklis korig kell kibírni, onnan már hawai.
A praktika az hogy vedd ki! Gyalogoljon! Előbb jól lefárasztod, aztán mehettek kocsizni.
Ne félj, ha 5 éves lesz, és 18 kiló, egyfolytában nyüszíteni fog, hogy vedd fel, és le fog feküdni a porba, hogy ő márpedig egy további lépést sem tud tenni. És tedd be a tesó kocsijába. Már meg is veheted az ikerkocsit.
aranyosak vagytok -köszi.
csak mi régen nagy sétákat tettünk a kutyussal-de igy már nehéz koordinálni a babát,kocsit,kutyát.bicajunk van-azt élvezi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!