Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Furcsának látom a babám...

Furcsának látom a babám arcát, szemét. Úgy érzem valamiért hogy beteg, nektek a 3 hónapos babáitok milyenek? Hogy látjàtok az enyémet (Képet töltök fel)

Figyelt kérdés

Olyan nem jó érzésem van valamiért a kezdetektől.

A szemével kapcsolatban és már ezer képet megnéztem, de nekem valahogy az övé fura, néha mongoloidnak, kicsinek látom😞

Tudom hogy sajnos nem csak down kór lehet.

Segítsetek légyszi, ti làttok rajta valamit?

febr. 5. 17:02
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Valamiért nem tudok képfeltöltést csinálni 😓
febr. 5. 17:03
 2/19 A kérdező kommentje:
febr. 5. 17:08
 3/19 A kérdező kommentje:
febr. 5. 17:09
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi kórosat nem látok a kislányodon, nagyon édes baba.

Láttam már sok gyereket, többféle szindrómával, szerintem a te kislányoddal mindent tökéletesen rendben van

febr. 5. 17:12
 5/19 anonim válasza:
100%
Semmi baja sincs, tök cuki kislány.
febr. 5. 17:17
 6/19 A kérdező kommentje:
Jaj..annyira kivagyok néha, mert azt mondták nem hasonlít a testvérére és lehet genetikai problémája. Ugyanis volt egy kis szívzöreje. Már bele vagyok betegedve hogy egész nap csak nézem. Akkor is az én gyerekem, de olyan szinten beleült a bogár a fülembe hogy nagyon. Köszönöm a válaszokat. Nyilván itt nem orvosok vannak, de gondolom-remélem aki látott vagy van/volt babája csak feltünne ha valami nagyon furcsa lenne vele. 😞
febr. 5. 17:20
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én se látok rajta semmi furát.
febr. 5. 17:24
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én nem orvos vagyok, csak védőnő, de van egy kislány a körzetemben arcra majdnem ugyan úgy néz ki mint a tiéd, már 2 éves nagylány, tökéletesen egészséges és okos, semmi baj vele, és hidd el, a tiéddel sincs.

A babák nagy százalékának pedig van szívzöreje, amit legkésőbb 1 éves korig kinőnek, de a legtöbben már 3-6 hónaposan.

febr. 5. 17:25
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baja a lányodnak.

Cuki kisbaba, gyönyörű szép nagy sötét szemekkel 😍

Nincs baja ne félj, nem fura egyáltalán.🙂

febr. 5. 17:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem látok rajta semmi különöset. A bandzsítás is teljesen normális ebben az életkorban.
febr. 5. 17:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!