Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Furcsának látom a babám...

Furcsának látom a babám arcát, szemét. Úgy érzem valamiért hogy beteg, nektek a 3 hónapos babáitok milyenek? Hogy látjàtok az enyémet (Képet töltök fel)

Figyelt kérdés

Olyan nem jó érzésem van valamiért a kezdetektől.

A szemével kapcsolatban és már ezer képet megnéztem, de nekem valahogy az övé fura, néha mongoloidnak, kicsinek látom😞

Tudom hogy sajnos nem csak down kór lehet.

Segítsetek légyszi, ti làttok rajta valamit?

febr. 5. 17:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én gyerekeimnek az egyik szemük kancsal volt egy darabig,(sokkal tovább mint mondták, hogy normális) de kinőtték, akkor én is azt hittem valami baj van, hogy nem olyanok mint mások bábai

De semmi baj nincs velük.

A te babaddal sincsen semmi baj ☺️

febr. 5. 17:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi fura nincs benne. Ebben a korban mind ilyen "furák". Ahogy nőnek, úgy szépülnek. Nem betegség ez, tök átlagos csecsemő arc.
febr. 5. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes, gyönyörű kicsi lány, ne aggódj. :) Az enyém úgy nézett ki újszülöttként, mint egy mopsz, kicsit meg is ijedtem, aztán olyan gyönyörű, szimmetrikus kis ragyogó babaarca lett, hogy mindenki odavan, ha meglátja.
febr. 5. 17:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Cuki baba, semmi baja nincs, legalábbis ránézésre, talán picit morcos :) ne aggódj!
febr. 5. 17:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia szerintem csak azért látod mert az orr nyerge még széles. De ez lassan szokott kupálódni. Ami engem is zavart hogy ilyenkor még süt róluk hogy nincsenek képben ésezert van egy üres tekintetük.

Kikupalódik idővel.

febr. 5. 17:47
 16/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek..hat remelem. A kancsalságot is megjegyezték már amugy. Az egyik szemével azert még mindig hajlamos rá, pedig holnap mar 3 hónapos.

Amúgy minden mas tekintetben mi rendben látjuk a fejlödését, egyenlöre csinalja amit kell. Mindig az jut eszembe, ha olyan nagy baja lenne, aki nem lenne etethető, nem mosolyogna, nem figyelne. Stb. Oldalára fordul ha olyan kedve van. Tárgyakért nyúl háton és hason is próbálja markolászni őket.. szóval ezek miatt mindig elhesegettem, de közbe meg annyira ráparázram mar, betegesen 😞

febr. 5. 17:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam pár szindrómásat már,de itt szerintem semmi. Cuki.:) Meg a dokinak feltűnt volna vagy védőnőnek,vagy pedig születés után,ha gáz van,nyugi.
febr. 5. 18:23
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár hónapba én is ilyeneket láttam a kislányomon. Ki is akasztottam ezzel a férjem. De ma már 2 éves egészséges nagylány. Lehet csak a hormonok játszanak veled is. Semmi baja a kislányodnak, gyönyörű baba :) ❤️
febr. 6. 08:49
 19/19 anonim ***** válasza:
56%
Ez nekem is volt, amit 18-as ír, olyan fejeket vágott a lányom, meg bandzsitott, azt hittem fogyatékos, más miatt kórházban voltunk és megkérdeztem a dokit, azt mondta a fejletlen idegrendszerük miatt vágnak ilyen arcokat és teljesen normális dolog.
febr. 6. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!