Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A a fiam 13 hónapos. Nem...

A a fiam 13 hónapos. Nem mászik nem kúszik az adott tárgyakért nem igazán nyúl. Mi lehet a probléma? A többi lent

Figyelt kérdés
A a fiam 13 hónapos. Sajnos nem mászik, kúszík, hason sokáig jól érzi magát. De az adott tárgyakért nem igazán nyúl. Hanyat fekve szintén el elvan a jatékkal de semmi komoly. Jó kedvű, nagyon figyelmes, éjszakák hibatlanok. Járunk dévényre, konduktor, tsmt, neurológus, neonatológus, pedagógiai szakszolgálat, baba úszás, 2-3 hónapos kora óta otthon rendszeresen koraszülött torna, márciusban lesz csak genetikai vizsgálat, esetleg valakinek bármi ötlete mivel segíthetnénk neki? A kicsi a babaúszáson eddig jól érezte magát. De a mai napon egyszerűen kezelhetetlen volt folyamatos kényszer tartásban volt. lábai felhúzva, kezei az álához szorítva teljesen befeszült. A baba szinte legnagyobb részt hason van de az adott problémákkal küzdünk és már magatehetetlenek vagyunk. Mozgás ügyileg nagyjából 6-7 hónapos kornak megfelelő. Akarat az nagyon van a picinek, igyekszik mászni tehát felnyomja magát a lábát szinte felhúzza és ennyi sajnos

jan. 28. 11:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Én megértelek ha nem akarsz írni, mert kaptál itt hideget meleget, a “nagyon le van maradva a gyereked” hozzászólásról ne is beszéljünk. El nem tudom képzelni, hogy valaki hogy a francba lehet ennyire tapintatlan?! Biztosan neki is van gyereke, nem tudom, nem fél a karmától?! Na mindegy is, az ő baja. Ha vagy még esetleg le írnád mi a helyzet? Persze megértem ha nem akarod. Semmi gond.
márc. 22. 12:10
 22/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hogy van a kisfiad azóta? Sikerült rájönni, hogy mi áll a háttérben? Történt azóta pozitív változás?

ápr. 13. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!