A a fiam 13 hónapos. Nem mászik nem kúszik az adott tárgyakért nem igazán nyúl. Mi lehet a probléma? A többi lent
De mit mond a konduktor? És a neonat? Dévényes?
A lényeget hagytad le.
Bocsi 2es de ugy se jó a helyzet ha koraszülött.6 honapos lemaradásban van. 12.hétre meg nem nagyon szoktak születni életképesen!
Ha kora akkor is már nagyon nagy a lemaradás.
Koraszülött tornát nem csak kora babáknak ajánlják. Hanem bizonyos izomtónus problémákra is. Ezért írtam, hogy pont a lényeg maradt le. Azaz, hogy mit mondanak a szakemberek, hogy pontosan mi a gond.
Mert nem mindegy hogy koraszülöttség, izomzónus probléma, oxigénhiány miatti állapot vagy genetikai betegség
Tudom írtad, hogy az még kivizsgálás alatt van.
Kedves Kérdező! Engem is érdekel, hogy milyen vizsgálatok voltak eddig?
Koraszülött volt-e, mert akkor ahhoz viszonyítva írd a korát..akkor is ha úgy is késve van.
Egyébként szoktak nézni ilyen anomáliákat (szemek, fülek, stb) ha már genetika. Ott vannak eltérések. Meg a másik, hogy nem lehet hogy hypoton? Mert ha amugy értelmileg nagyjából hozza a szintet, akkor lehet csak izomzat baja van és azért megy ilyen lassan a mozgás. Bocsánat, ha nincs igazam, csak írom ami eszembe jut.
Amúgy minden mást is később csinált?
Én úgy tudom, hogy 18 hós korig kellene elindulni. Igaz hogy nagyon lassu a babád, de ha elkezdene pl mászni és 1-2 hónap múlva járni is, az mèg èpp bele is férne. Nyugidtan javítsatok ki ha nem így van.
(Persze én sem lennék nyugodt, úgyhogy szerintem bagyon jó hogy viszed mindenhova.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!