13 hónapos babám nem örült nekem. Ez normális?
Sziasztok! A mai nap során hosszabb időre az édesapjával hagytam a kisfiam, (6 óra hosszara)
Ezzel természetesen semmi probléma nincsen, viszont ahogy hazaértem alig örült nekem a kisfiam. Mosolygott, de jobban érdekelte a kulcs ami a kezemben volt. Ez normális?
Igen, örülök, hogy elvolt az Apukajaval ilyen jól, csak aggódom, hogy esetleg rosszul kötődik hozzám, elrontottam valamit.
Köszönöm ha megosztja valaki a tapasztalatát:)
Hasonlóan vagyunk, a férjem mikor hazajön a munkából, a szintén 13 hónapos lányunk kiugrik a bőréből, sikít, viháncol örömében.
Mikor elviszi anyóséknál pár órára és hazajönnek, semmi nem történik, fa pofával néz rám, ilyen kb "na te is itt vagy?" fejjel.
😄
Az is normális lenne, ha "büntetne", direkt nem barátkozna veled, mikor megjössz, és csak egy kis idő után engesztelődne ki.
Meg az is, ha a nyakadba ugrik.
Nem lehet ebből a kötődésre következtetni.
Nem kell ilyen majommaminak lenni.
Egy 1 éves rohadtul nem fogja fel az időt. Ha csak egy órára mentél volna el, számára az is ugyan ilyen. lenne mint a 6 óra.
Egyáltalán nem jelent kötődési problémát hogy nem kitörő örömmel fogad (nem csüng rajtad sírva h "de jó h itt vagy"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!