A a fiam 13 hónapos. Nem mászik nem kúszik az adott tárgyakért nem igazán nyúl. Mi lehet a probléma? A többi lent
Bocsi de ha tényleg ennyi helyre jártok(Járunk dévényre, konduktor, tsmt, neurológus, neonatológus, pedagógiai szakszolgálat, baba úszás, 2-3 hónapos kora óta otthon rendszeresen koraszülött torna,) és otthon is nyomjátok a feladatokat (nagylabda ,gördeszka.....)
És még mindig csak itt tart akkor azért jóval nagyobb a gond.
Bár nekem az is fura hogy felmerült a hipotón állapot. Hát egy jó dévényes,tsmts már észre vette volna! Az orvosi vizsgálatok mellett keress jó szakembereket!
Ajánlom nébald alexandrát instán. Vedd fel vele a kapcsolatot és fog segíteni hogy normális szakemberekhez kerüljetek!
Mondjuk aki azt írta hogy 8-9 hónaposan segítseggel járnak a babák azt azért megnézném.
Nekem a fiam szerintem nagyon gyors volt mindenben (3 hósan fordult át, 7 hónaposan szabályosan mászott, 10 hónaposan bútorok mellett lépegetett, rá 2 hétre önállóan járt.) na de 8-9 hónaposan? Még ő is extrém gyors volt..meg is volt a “böjtje”..ennél kisebb baba ha jár az azért elég fura
fia 8-9hónaposan már segítséggel járt.
Na itt a gond!nem járatjuk a babát,és nem segítünk benne neki! Nem tesz jót!csak a sok idóta szúlő azt hiszi hogy az ö kölyke valami csode mert hát hamar csinálta.... hát persze hogy csoda amikor anyuka ennyire idióta!
A saját sógornőm egésznap mantrázta a gyereknek hogy szia. Majd közölte hogy milyen okos mert tud kószönni!hát nem okos hanem papagaj!ha kellett ha nem mondogatta hogy szia.
Szóval sok esetben nem 100asok ezek a szülök és azok sem akik ebben segítík őket...
Sosem jaratuk babát! Felnőttkorára jönnek ki majd az ezzel okozott gerincproblémák.
Nálan is így volt. Járni akartam 9 hónaposan, hisztiztem így anyámék engedték. Akkor persze még hírből sem volt Dévényes. 18 éves korom óta gerincproblémáim vannak! Az ortopédorvos egyértelműen megmondta, hogy a túl korai járatás miatti gerincre eredő nyomás miatt.
Régen ezt még nem tudták, ma már legyünk okosabbak.
16
Te nem tudod értelmezni amit olvasol????
Segítséggel jár= fogod a kezét és segítesz nek,elé teszel egy járás segítöt!
Na ezek ami nem tesz jót .
Ha magatól elindul az már nem árt.
De te ezt biztosan jobban tudod.
Sajnálom hogy még mindig ilyen értetlen emberek nevelnek gyereket és osszák az észt!
Kedves Kérdező!
Érdemes felkeresni a Pető Intézet Pedagógiai Szakszolgálatát és kérni egy első konduktív vizsgálatot. A Semmelweis Egyetem Pető András Kar, Pedagógiai Szakszolgálat honlapján tudsz egy kicsit részletesebben olvasni róla, illetve jelentezni első vizsgálatra. Itt biztosan jó kezekben van, korai területtel foglalkozó konduktorok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!