Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A a fiam 13 hónapos. Nem...

A a fiam 13 hónapos. Nem mászik nem kúszik az adott tárgyakért nem igazán nyúl. Mi lehet a probléma? A többi lent

Figyelt kérdés
A a fiam 13 hónapos. Sajnos nem mászik, kúszík, hason sokáig jól érzi magát. De az adott tárgyakért nem igazán nyúl. Hanyat fekve szintén el elvan a jatékkal de semmi komoly. Jó kedvű, nagyon figyelmes, éjszakák hibatlanok. Járunk dévényre, konduktor, tsmt, neurológus, neonatológus, pedagógiai szakszolgálat, baba úszás, 2-3 hónapos kora óta otthon rendszeresen koraszülött torna, márciusban lesz csak genetikai vizsgálat, esetleg valakinek bármi ötlete mivel segíthetnénk neki? A kicsi a babaúszáson eddig jól érezte magát. De a mai napon egyszerűen kezelhetetlen volt folyamatos kényszer tartásban volt. lábai felhúzva, kezei az álához szorítva teljesen befeszült. A baba szinte legnagyobb részt hason van de az adott problémákkal küzdünk és már magatehetetlenek vagyunk. Mozgás ügyileg nagyjából 6-7 hónapos kornak megfelelő. Akarat az nagyon van a picinek, igyekszik mászni tehát felnyomja magát a lábát szinte felhúzza és ennyi sajnos

jan. 28. 11:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
nagyon le van maradva a gyereked.
jan. 29. 20:21
 12/22 anonim ***** válasza:

Bocsi de ha tényleg ennyi helyre jártok(Járunk dévényre, konduktor, tsmt, neurológus, neonatológus, pedagógiai szakszolgálat, baba úszás, 2-3 hónapos kora óta otthon rendszeresen koraszülött torna,) és otthon is nyomjátok a feladatokat (nagylabda ,gördeszka.....)

És még mindig csak itt tart akkor azért jóval nagyobb a gond.

Bár nekem az is fura hogy felmerült a hipotón állapot. Hát egy jó dévényes,tsmts már észre vette volna! Az orvosi vizsgálatok mellett keress jó szakembereket!

Ajánlom nébald alexandrát instán. Vedd fel vele a kapcsolatot és fog segíteni hogy normális szakemberekhez kerüljetek!

jan. 29. 20:42
 13/22 anonim ***** válasza:
62%

Mondjuk aki azt írta hogy 8-9 hónaposan segítseggel járnak a babák azt azért megnézném.

Nekem a fiam szerintem nagyon gyors volt mindenben (3 hósan fordult át, 7 hónaposan szabályosan mászott, 10 hónaposan bútorok mellett lépegetett, rá 2 hétre önállóan járt.) na de 8-9 hónaposan? Még ő is extrém gyors volt..meg is volt a “böjtje”..ennél kisebb baba ha jár az azért elég fura

jan. 29. 21:00
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
13as egyik ismerősömnek a fia 8-9hónaposan már segítséggel járt.
jan. 29. 21:22
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

fia 8-9hónaposan már segítséggel járt.

Na itt a gond!nem járatjuk a babát,és nem segítünk benne neki! Nem tesz jót!csak a sok idóta szúlő azt hiszi hogy az ö kölyke valami csode mert hát hamar csinálta.... hát persze hogy csoda amikor anyuka ennyire idióta!

A saját sógornőm egésznap mantrázta a gyereknek hogy szia. Majd közölte hogy milyen okos mert tud kószönni!hát nem okos hanem papagaj!ha kellett ha nem mondogatta hogy szia.

Szóval sok esetben nem 100asok ezek a szülök és azok sem akik ebben segítík őket...

jan. 30. 05:04
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
15ös de ha baba már menni akar akkor mit lehet tenni? Nem maradt már meg a fenekén a gyerek.A szülők nem erőltették a dolgot.
jan. 30. 07:20
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

Sosem jaratuk babát! Felnőttkorára jönnek ki majd az ezzel okozott gerincproblémák.

Nálan is így volt. Járni akartam 9 hónaposan, hisztiztem így anyámék engedték. Akkor persze még hírből sem volt Dévényes. 18 éves korom óta gerincproblémáim vannak! Az ortopédorvos egyértelműen megmondta, hogy a túl korai járatás miatti gerincre eredő nyomás miatt.

Régen ezt még nem tudták, ma már legyünk okosabbak.

jan. 30. 08:02
 18/22 anonim ***** válasza:

16

Te nem tudod értelmezni amit olvasol????

Segítséggel jár= fogod a kezét és segítesz nek,elé teszel egy járás segítöt!

Na ezek ami nem tesz jót .

Ha magatól elindul az már nem árt.

De te ezt biztosan jobban tudod.

Sajnálom hogy még mindig ilyen értetlen emberek nevelnek gyereket és osszák az észt!

jan. 30. 12:30
 19/22 anonim ***** válasza:
18as tökéletesen értelmezem amit olvasok,nem vagyok hülye.
jan. 30. 12:40
 20/22 anonim válasza:
72%

Kedves Kérdező!

Érdemes felkeresni a Pető Intézet Pedagógiai Szakszolgálatát és kérni egy első konduktív vizsgálatot. A Semmelweis Egyetem Pető András Kar, Pedagógiai Szakszolgálat honlapján tudsz egy kicsit részletesebben olvasni róla, illetve jelentezni első vizsgálatra. Itt biztosan jó kezekben van, korai területtel foglalkozó konduktorok vannak.

febr. 20. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!