A lanyom 13 honapos,tegnap ota kohog,de hurutosan hallom ahogy slejm van a torkan vagy nem is tudom,de semmi mas tunete nincs csak ez,es ha fent van szinte semmi,de ha lefektetem aludni,keptelen normalisan aludni,mert folyamat kohog,lent folytatom?
Szoval ha alszik folyamatosan kohog,ugy hallom mintha folyamatosan felrenyelne a nyalat,de nyilvan slejm az,es nagyokat nyel kozben ossze vissza kohog. Brutalis,tegnap ota nem aludt egy jot. Holnap elso dolgom hivni az orvost,de mar olyan ideges vagyok nemtudom mitcsinaljak vele
Nem taknyos,semmi mas nem valtozott,de nem ertem ez most miert van ?
Lehet kapni a gyógyszertárban gyógynövényes köhögéscsillapótót.
Nappalra tökéletes az abroxol teva (ezt reggel és délután kell beadni), estére pedig a köhögés csillapító.
Holnap ünnep nap van,szóval nem biztos, hogy eléred az orvost.
Orrát próbáltad szívni, hogy nem váladék csorog e le a torkába?
Igen, ezért mondtam abroxol tevát (köptető) reggel és koradélután, este elalvás előtt pedig mehet a köhögéscsillapító, hogy tudjon aludni.
Nem én találtam ki, hanem a patikus, aki ért ezekhez.
Felesleges orvoshoz vinni.
Orrába mehet a tengervizes orrspray, majd szívni kell. Köptető napi kétszer. Ezen kívül Salvus vizes inhalálás napi többször, és alvás kor hideg párásítás segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!