Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tanitsam meg a kisfiamat...

Hogy tanitsam meg a kisfiamat tapsolni meg ilyenek? Már 10 honapos, de nem tud? Hiába mutatom neki, nevet rá, de nem csinálja. Mit kéne már tudnia ennyi idösen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 16:32
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

Nekem 8-án volt 10 hónapos.Tapsol,integet s rettenetesen táncol.Pár szót kezdett mondani a napokban.Pl gól,,,,,pá-pá,nem stb....

Neked miket csinál????

2010. okt. 23. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Elsó voltam!

Ne izgulj előbb-utóbb neked is tapsolni fog!

2010. okt. 23. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Lassan 13 hónapos lesz a kisfiam, és nem akar tapsolni, pedig már millió módszert alkalmaztam. De nem. Őt nem érdekli. Integetni is csak nemrég kezdett el. Nem vagytok lekésve semmiről. Majd egyszer csak csinálni fogja utánad, ha akarja. :)
2010. okt. 23. 17:02
 4/8 A kérdező kommentje:
mászik 7 hos kora ota,csücsül,áll,lépeget butorok mellett,integet,mondja,hogy pápá,mama baba,kiabál,sikit kb ennyi
2010. okt. 23. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom is ugyanezeket tudja, ő is 10 hónapos. Egy hete kezdett el tapsolni, minden átmenet nélkül. Azóta folyton tapsol, evés, pelenkázás, séta, játék közben. És aznap kezdett pápát integetni és puszit dobni is. Előtte én is hetekig mutogattam neki, de nem volt hajlandó rá. Ne aggódj, majd ha akar, fog tapsolni.
2010. okt. 23. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
De amúgy mire jó az, ha tapsol?
2010. okt. 23. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 9 hós, neki egyszer mutattam meg a tapsolást, mostmár tapsol ha kell ha nem, nem győzöm dícsérni. Viszont egy hete tanítom pápázni, nem is érdeklni, ugyanúgy csak nevet rá, mint a tied a tapsa. Ne aggódj, ez biztos nem érdekli :)
2010. okt. 23. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam egy kb. 1 éves volt, mikor egyszer csak egy napon elkezdett tapsolni és integetni is. Korábban persze mutattuk neki, de sosem csinálta, aztán egyszer csak úgy elkezdte, és azóta is lelkesen gyakorolja. Én úgy vettem le a dolgot, hogy független attól, hogy mennyit és mikor mutogatjuk neki, ez egyszer bekattan az agyában (kifejleszti magában a tapsolás tudományát ;) ), és onnantól tudja, mindenféle külön tanítás nélkül is.
2010. okt. 23. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!