Hogyan tanitsam meg a kilenchonapos kisfiamat maszni?
Szia!
Szerintem sehogyan sem! Az én kisfiam is azt hittem hogy már nem fog mászni! 10 hósan elindult és 11 hósan kezdett el mászni! Én mindent megpróbáltam mutattam neki a mászást aggódtam,hogy kimaradtam és mire beletörödtem elkezdett mászni :D! Mostmár csak nevetek rajta hogy mennyit aggódtam feleslegesen :)!
Kitartás biztosan a te babád is hamarosan mászni fog:D!
11,5 hós kisfiú anyuja
Szia!De miért aggódsz ennyire?Kilenc hónaposan még nincs elkésve!
Szerintem a baba önmagát ösztönzi,saját maga érzi majd,ha már felkészült és elég ügyes a mászáshoz.
Talán némi segítség lehet,ha mutatod neki,hogyan kell mászni,de ez sem jelenti azt,hogy biztosan utánozni fog téged.
Csak zárójelben,a kisfiam 11 hónaposan kezdett el mászni,egyik napról a másikra,holott előzőleg nem volt hajlandó semmi olyasmit csinálni.
-mg
utolsó vok:
segiteni úgy tudsz,hogy letérdelsz,öt magad elé térdelteted háttal,a csipöjénél megfogod és elöreengeded nágykézláb helyzetbe. Ha megtudja magát tartani,akkor van ereje hozzá,szóval csak nem jött rá as technikára. Vegyél felfújható hengert v tekerj össze plédet és arra hasaltasd rá. Ilyeneket mondott a gyógytornász is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!