Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan tanitsam meg a kilencho...

Hogyan tanitsam meg a kilenchonapos kisfiamat maszni?

Figyelt kérdés
Korabban kerdeztem mar hogy baj e ha a kicsim meg nem tud maszni a valaszok elegge aggasztoak voltak igy gondolom mas is volt ilyen helyzetben es tanacsot szeretnek kerni. Egyebkent O nagyon mozgekony a jarokajaval szalad, ha a hatara teszem ide oda forog, lelemelkedik a ket kezere de a fenciet nem birja cipelni:) amugy nem kover kilenhonaposan 10 kg. Tehat ha valaki tud valamilyen modszert a maszas tanitasra akkor kerem segitsen! KOszike.
2010. máj. 4. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem sehogyan sem! Az én kisfiam is azt hittem hogy már nem fog mászni! 10 hósan elindult és 11 hósan kezdett el mászni! Én mindent megpróbáltam mutattam neki a mászást aggódtam,hogy kimaradtam és mire beletörödtem elkezdett mászni :D! Mostmár csak nevetek rajta hogy mennyit aggódtam feleslegesen :)!

Kitartás biztosan a te babád is hamarosan mászni fog:D!

11,5 hós kisfiú anyuja

2010. máj. 4. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!De miért aggódsz ennyire?Kilenc hónaposan még nincs elkésve!

Szerintem a baba önmagát ösztönzi,saját maga érzi majd,ha már felkészült és elég ügyes a mászáshoz.

Talán némi segítség lehet,ha mutatod neki,hogyan kell mászni,de ez sem jelenti azt,hogy biztosan utánozni fog téged.

Csak zárójelben,a kisfiam 11 hónaposan kezdett el mászni,egyik napról a másikra,holott előzőleg nem volt hajlandó semmi olyasmit csinálni.

-mg

2010. máj. 4. 12:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Minket a doki elküldött kivizsgálásra,meg gyógytornára. Semmi bajt nem állapitottak meg,a gyógytorna meg egy birkózás,mert a babám nem hagyja :) Szóval semmi értelme,de a doki is azt súlykolja,hogy mennyire fontos a mászás,hogy késöbb ebböl baj lehet. Amúgy a babám az ágyon szokott mászni,a földön meg kúszik. Ö már fel is állt és ül is,majd rájön,hogy mászni is tud. Szerintem nálatok is igy lesz.
2010. máj. 4. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:

utolsó vok:

segiteni úgy tudsz,hogy letérdelsz,öt magad elé térdelteted háttal,a csipöjénél megfogod és elöreengeded nágykézláb helyzetbe. Ha megtudja magát tartani,akkor van ereje hozzá,szóval csak nem jött rá as technikára. Vegyél felfújható hengert v tekerj össze plédet és arra hasaltasd rá. Ilyeneket mondott a gyógytornász is.

2010. máj. 4. 12:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszokat. Egy kisse megnyugodtam es megprobaljuk az ajanlott modszert is:)Pusszancs
2010. máj. 6. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!