Tényleg nehezebb,ha jár majd?
2.5 éves, max akkor van el picit, ha közben nézem 😅 olyan hogy ő legózik míg én megfőzök egy ebédet, még a kanyarban sincs.
Másmilyen lesz. Könnyebb de nehezebb is. Én pl 1 évesen nem akartam elhinni hogy 2 honaposan mi volt nehéz, most meg hogy 1 éves korban jött ahova mondtam, vittem. Nem hisztizett, biztos makd 5 eves korában meg azt nem értem, 2.5 évesen mi volt nehez, ez ilyen.
Minden korszak véget ér és jön helyette másik.
Szerintem erre lehetetlen választ adni, Nekem 2 gyerek van.
Az első 5 éves. Vele ahogy elindult, határozottan jobb lett. Feltalálta magát, elvolt.
Viszont a kicsi az ellentéte. Ő 2,5 éves. Es nemhogy jobb, egyre rosszabb vele. 1 telefont nem tudok lebonyolítani, vagy 1 emailt elolvasni tőle.
Nemhogy tanulni.
2,5 éve nem aludtam egybe 3 óránál többet. 4-5x kel a mai napig.
"ha nagyobb lesz,talán jobban ellesz"
Majd 5 évesen talán.
Én teljesen ki voltam készülve az első hónapokban, először a nonstop szoptatás, nem alvás miatt, utána 4honapos korától nappal csak járó kocsiban aludt (ez napi 5-6ora sétát es egész napos talponlétet jelentett időjárástól függetlenül), éjjel meg 5-6x kelt szopizni...
Engem is mindenki azzal riogatott, hogy ne panaszkodjak, majd meglatom, akkor lesz csak nehéz, mikor majd elkezdi helyet változtatni, járni!!!
Hát nekem pont hogy mindig egyre könnyebb!! Ahogy elkezdett mászni 6,5 hónaposan, egyre önállóbb, 9honapos korától sokkal interaktívabb lett, 1 évesen kezdett járni... Most másfél éves, rengeteget beszél, szépen sétálunk kint egy órát is kézen fogva, éjjel együtt alszunk de már kialszom magam, nappal alszik 2-3orat egyhuzamban (immáron bent), olyankor azt tudok csinálni, amihez kedvem van. Ha a városba megyek ügyet intézni, szépen ül a babakocsiban órákon keresztül. Nagyon együttműködő kisfiú.
Nagyszulokre is rá tudjuk bízni kis időre, így már eljutunk időnként Pl moziba is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!