Kötödni fog a gyerekéhez?
Van egy párom aki elvált, de van egy gyermeke aki még pici 5hós lesz.
Az anyuka nem rég költözött vissza a városba és megbeszélte a párommal a gyerektartast. És ma volt újra a párom a gyereknél, és mondta megy is hozza de én vagyok a legfontosabb neki és nem a gyereke, persze érzem is mert nem segíti az anyját semmivel sem. Sőt meg se kérdezi hogy hogy van a gyerek,le szarja. De úgy érzem itt gond lesz.
Hangszórót. Más értékeset nem hinném, hogy nyert.
Primitív egy banda vagytok. Igen, te is.
Biztos lehetsz benne, hogy semmit nem fog tanulni az esetből. Inkább még a világ másik felén lévő akárki Józsi is hibás lesz amiért neki nem jött be a számítása. Egoista emberek nem képesek belátni a saját baromságaikat. Soha, semmikor.
Jaj drága,ne 5x kapjátok vissza amit mondtatok a gyerekre és az anyjára .
Minimum 100x....
Nem az ex pártját fogjuk! A gyereke bszd.
De szar troll vagy...vagy ennyire hülye az exeddel együtt. Jobb annak a gyereknek hogy az apuka lelép.
Na mi van a csóró palid csak 3 napos wellnest tudott fizetni a lukadért cserébe?:-D Jó olcsó vagy te is...
És még te mentél neki? Kicsi lány én úgy megtéptelek volna hogy a pasikád fizethetné neked a plasztikát.
Én csak annyit kívánok, hogy azt kapd vissza, UGYAN AZT mint amit ti okoztatok a szerencsétlen nőnek és a gyerekének. Majd mikor te maradsz egyedül egy újszülöttel, mert apuci már máshol lógatja a lőcsöt, megtudod. Kívánom, hogy minél hamarabb:-)
Kívánom hogy már most terhes legyél és 9 hónap múlva nézhesd mosolyogva ahogy a pasi egy 20 éves kislánnyal andalog a wellness felé miközben te bedurrant mellekkel egyedül mindenkitől elhagyatva neveled a kis porontyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!