Van egy párom aki elvált, de van egy gyermeke aki még pici 5hós lesz.
Az anyuka nem rég költözött vissza a városba és megbeszélte a párommal a gyerektartast. És ma volt újra a párom a gyereknél, és mondta megy is hozza de én vagyok a legfontosabb neki és nem a gyereke, persze érzem is mert nem segíti az anyját semmivel sem. Sőt meg se kérdezi hogy hogy van a gyerek,le szarja. De úgy érzem itt gond lesz.
Semmi sem garantálja, mert láttál már olyat, hogy nálad is úgy lesz. Ritka ostobának kell lenni egy ilyen kijelentéshez pár példa alapján.
2024. jan. 8. 03:38
44/79 anonim válasza:
Én ismerek egy olyan lányt, akinek az apja már a 3. feleségnél tart, ő az 1. házasságból született, a másodikból is van egy gyerek, a harmadikból nem tudom lett-e azóta (kb 5 éve jöttek össze hármaskával), vagy van-e esetleg 4. asszonyka… kutyából nem lesz szalonna.
2024. jan. 8. 05:19
45/79 anonim válasza:
Fröcsög itt a sok tökéletes ember, sepregessetek inkább a saját házatok táján. :)
2024. jan. 8. 07:51
46/79 anonim válasza:
Sepregessen az, akinek más férje kell, ha gyereket akar.
2024. jan. 8. 10:20
47/79 anonim válasza:
47 ugyan én nem írtam olyat, de mér akarnánk hogy a kérdező álláspontja változzon? Nekem nem érdekel, ha egyedül marad gyerekkel nem az én gondom🤷🏻♀️.
Az aki eldobja a gyerekét egy normális értékrendű embernek visszataszító.
2024. jan. 8. 12:39
48/79 anonim válasza:
Itt kb. mindenki leszarja, hogy egy ilyen ostoba tyúknak mi az álláspontja. Ő problémája lesz minden következmény akármit csinál. Bennünket nem érint a jövője.
2024. jan. 8. 12:48
49/79 anonim válasza:
Kérdező, nagyon bevállalós vagy, ha egy olyan pasinak elhiszed, hogy te vagy a legfontosabb aki éppen a babájával hagyta ott a feleségét. Nem rég, hasonlót ígért neki is.
Persze, van olyan, hogy a második a befutó, de általában akkor fordul elő, amikor nagyon fiatalon házasodtak és azóta
a gyerekek már kirepültek.
2024. jan. 8. 14:10
50/79 A kérdező kommentje:
Irt neki a volt felesége hogy be kell vinni a kórházba a gyereket. Párom annyit irt neki hogy vigye be, közbe ő nálam volt. Ez volt 8ora után. Majd párom 11órakor irt rá hogy na mivan? Amire a volt feleség annyit irt hogy bent kell maradjon a gyerekkel, sírva virraszt mellette míg az apuka egy riherongyal van és megmutassa azt hogy a riherongy a fontos. Csak szerintem primitív ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!