Kötödni fog a gyerekéhez?
Van egy párom aki elvált, de van egy gyermeke aki még pici 5hós lesz.
Az anyuka nem rég költözött vissza a városba és megbeszélte a párommal a gyerektartast. És ma volt újra a párom a gyereknél, és mondta megy is hozza de én vagyok a legfontosabb neki és nem a gyereke, persze érzem is mert nem segíti az anyját semmivel sem. Sőt meg se kérdezi hogy hogy van a gyerek,le szarja. De úgy érzem itt gond lesz.
De úgy érzem itt gond lesz.
Most attól félsz,hogy nem fog kötődni a gyerekhez,vagy attól félsz,hogy kötődni fog hozzá és téged pedig áttol a második helyre?
Mert ha ettől félsz,akkor rohadt undorító vagy
Márpedig szerintem biztos nem attól rettegsz,hogy jaj szegény apuka nem fog kötődni a gyerekhez
Hamarabb az a bajod,hogy jár a gyerekhez
Mondjuk a párod is egy nagy pöcs,ha kijelentette,hogy kb leszarja a babát.(mondjuk szerintem ezt csak azért mondta mert tuti hisztiztel,mert látogatóba volt a kicsinél)
Nem kéne olyan pasi aki szrk a saját gyerekére! Undorító féreg az ilyen.
N 31
14,vannak bajok a toronyban nálad
Valószínűleg téged sem szerettek soha innen ez a keseruseg
Te jo hulye vagy. Mibol gondolod, hogy toled nem lepne le, miutan felcsinalt? Egyszer mar megtette. Neked is jo lenne, ha nem foglalkozna a kozos gyereketekkel, csak mert tovabbszallt az uj puncira?
Az en ferjem elvalt egy 5 eves gyerekkel, ennek lassan 4 eve de rendesen tartja a kapcsolatot a fiaval, most volt itt nalunk egy hetet, gyerektartast is fizet es jo a kapcsolat. Uton a kozos gyerek, ha mi elvalnank, legalabb az en gyerekemnek is jo apja lenne. Nalatok ez nem mondhato el. Az elozo almot is leszarta ez a joember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!