Mikor lesz könnyebb egy babával?
Az első pont, amikor úgy éreztem, hogy most egy pici levegő érkezett talán, az 4 hónapos kora körül volt, amikor elkezdett egy huzamban 4 órákat aludni éjszaka. Hihetetlen sokat hozzátett a mentális egészségemhez, hogy végre egy picit tudtam kiszámíthatóbban aludni, a szorongásom csökkent.
A második érezhető könnyebbség az lett, amikor 7 hónaposan leválasztotta magát, tápszeres lett és már a férjem is tudta altatni gyakrabban. A harmadik pedig az, amikor járni kezdett 14 hónaposan.
Persze azóta is vannak nehézségek, de ez már teljesen más jellegű. A dacosság, az alkalmi süketség, határfeszegetés most éppen, de ez már engem szellemileg kevésbé szív le, mint amit az első végeláthatatlan sírások, az ijedtség, a fáradtság, a hormonfröccs és minden egyéb negatív érzés egyvelege adott az elején.
Tudatosítsd, hogy ez nem egy végleges állapot, el fog múlni. Majd jön helyette más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!