Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg tudja fojtani a macska az...

Meg tudja fojtani a macska az újszülöttet?

Figyelt kérdés

3 macskám van, mind a 3 szigorúan benti tartással és mindenki azzal riogat, hogy meg fogják ölni a gyereket, mert éjszaka rá fognak feküdni és a légzés figyelő nem fog így becsipogni. Ez tényleg igaz, vagy nem kell ettől tartani?

A háló szobából ahol a pici is lesz esélytelen, hogy ki zárjam őket, mert az albérletben ahol lakunk, nincsen ajtó a szoba fele és a zárt erkély felől is be tud jönni, mert ott sincsen ajtó. Na meg a másik, hogy ők pici koruk óta velünk alszanak az ágyban és szerintem ha valami megoldást próbálnánk keresni az ajtókra, akkor tuti szét szednék a lakást és nem hagynának aludni se minket, se a babát, mert annyira sírnának.

2023. dec. 30. 10:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
24%
30,azt se szarja le senki,hogy a nagy állatbarátok mit gondolnak.
2024. jan. 1. 19:22
 32/43 anonim ***** válasza:
67%

A védőnőnek semmi problémája nem volt a macskánkkal. Annyit mondott, hogy terhesen ne én takarítsam az almot.

Rengeteg gyerek nő fel macska mellett. Kismama jógára 5-en jártunk, mindenkinek volt benti macskája és valahogy mindannyiunk gyereke fel fog nőni.

2024. jan. 1. 19:22
 33/43 anonim ***** válasza:
74%
A kerdes tovabbra sem az volt, hogy kidobja-e a macskakat :)
2024. jan. 1. 19:31
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Meg tudja fojtani igen.

Hogy válasz is legyen a kérdésre,ami egyébként már az elején tok normálisan le lett írva

Raulhet az arcára,mellkasára,a baba nem tud elfordulni

2024. jan. 1. 19:42
 35/43 anonim ***** válasza:
70%
31# Igen,de a kérdés nyilván állatbarátokhoz szólt,ezért nem értik sokan mi a fenét kerestek itt. :D Mintha én utálnék főzni,de a főzni imádók között osztanám a baromságaimat. Nekünk is volt még akkor cicánk,költözés miatt két védőnőnk is volt. Leállt mindkettő játszani vele,simogatni. Nekem is annyit mondtak,ne én takarítsam terhesen az almot majd meséltek a saját benti háziállataikról. Álomvilágba éltek. Talán takarítani kellene a lakásod inkább,ha nálatok ekkora a macskaszőr. Perzsa cicám volt,de sehol nem volt szőr, rendesen gondoztam naponta és takarítottam. Mik vannak...:) Egyébként az ovis homokozóba se engedd a gyereked,szólj az óvónőknek. :D Burokba élni komolyan,nem arról van szó,hogy egye a macskaszart,de hogy ez már a ló túloldala.
2024. jan. 1. 20:09
 36/43 anonim ***** válasza:
28%

35 neem nálunk nincs macskaszor mert nincs bent macska.

Az udvaron van,és teszi a dolgát amire eredetileg tartva vannak.Megfogjak az egeret.

2024. jan. 1. 20:15
 37/43 anonim ***** válasza:
68%
36# De akkor mi késztetést éreztél ide írni ehhez a kérdéshez,ha semmi hasznos válaszod nincs ide? Megfogják amíg még élnek ott,igen. 35# vagyok.
2024. jan. 1. 20:19
 38/43 anonim ***** válasza:
45%
Én sem burokban nőttem fel, voltak kecskéink, malacaink, nyulaink, baromfik, kutyák macskák minden amit el tudsz képzelni, és valószínűleg én is ettem macskasz*rt a homokozóból. És a lányom is fog. Nem azt mondtam hogy sterilen kell tartani. De azért egy újszülött baba mellé nem tudnám elképzelni a benti állatot. De ez mindenkinek a saját dolga, én nem is bántottam azt aki szerint ez okés,akkor ti miért hurrogtok le azonnal. Én azt írtam, ha ragaszkodik a cicához akkor meg kéne oldania az ajtó dolgot, mert veszélyes lehet ha a cica esetlegesen megkaparja vagy ráfekszik a kicsire. Ennyi. Nem kell ebből ügyet csinálni. Az én cicám pedig egy herélt kandúr aki 24 órából 20at a teraszon alszik, a maradék 4 ben meg a madarakat kergeti a kertben. Nem csavarog, de a határban lakunk nem járnak erre autók nem félek hogy baja lesz, mert nem lehet levakarni, mentett cica. 🤷‍♀️ Igen hagyhattam volna inkább az útszélén akkor lehet olyan viszi haza aki bezárja egy panelba míg 12 órát dolgozik.. Az sokkal jobb a macskának.. Tényleg 🙂 20 éve ez volt a normális, hogy az állatnak kint a helye. Eltelik még 20 év és a lovat is beviszitek a házba mert szegénynek milyen rossz ott az istállóban. Azért álljon már meg a menet 🤣. Ha valaki bent szeretné tartani a macskát vagy kutyát tartsa. De ne szóljunk már meg senkit azért mert nem akar állatszőrben fürdeni. Mikor megszületett a kislányom császár után arra képtelen voltam hogy egyedül megfürödjek, nem még takarítani a szőrt. 🙂 20 voltam.
2024. jan. 1. 23:15
 39/43 anonim ***** válasza:
64%
38# Gondolom férjed sincs,aki besegített volna a császár után. Az szomorú akkor nyilván,az enyém kivette a részét mindig mindenben. "akkor lehet olyan viszi haza aki bezárja egy panelba míg 12 órát dolgozik." Miért,csak ez a két véglet létezik nálad? :D Vagy az udvaron kint vagy bent,de ott mindenki 12 órát dolgozik? :D Hűha,picit nyitott szemmel járj akkor. Állatszőrben fürdeni...hát nem tudom,máshol mondjuk takarítanak esetleg. Tudom,ez valakinek új,de el nem tudom képzelni azt a lakást,ahol állatszőrben fürdenek. Akkor ott alapjáraton is nagy gond van. Én például nem nézlek le,mert kiraktad a szűrét,mindenki saját dolga,nekem sajnos nincs is már,de belőled mondjuk ömlik a gúny arra,aki esetleg bent tartja. Oda-vissza kellene működnie ennek,hogy elfogadjuk egymás véleményét. :)
2024. jan. 2. 00:14
 40/43 anonim ***** válasza:
73%

Van férjem, aki éjjel is kel a kicsihez, vigyáz rá míg én elmegyek esetleg a dolgomra, főz, mos takarít

.Mindent felesben csinálunk nem kell aggódnod. Nem is vállaltam volna olyannal gyereket aki nem partner a gyereknevelésben és a háztartásban. 🙂 Nem ömlik belőlem a gúny, nekem is volt bent macskám és kutyám is, én csak azt mondtam hogy nem tudnám így ezt babával csinálni. A párom 8 órát dolgozik, műszakozik, Az elso 3 hónapban őszintén bevallom nem tudtam csinálni semmit a mosáson kívül mert csak kézben aludt a lányom. A takarítást a férjem csinálta, ha éppen volt ideje munka mellett meg a kinti dolgok mellett (fahasogatás, házfelújítás stb.) Ha ő nem lett volna megevett volna a kosz minket, ha még állatom is lett volna bent akkor meg duplán. Én nem szerettem volna senkit meg bántani, természetesen mindenkinek lehet saját nézete ezzel kapcsolatban. Csak ne essünk már egymás torkának, hogy kint vagy bent. Mindenki úgy tartja a kedvencét ahogy szeretné. Ugyanúgy van olyan gyerek aki telefonnal a kezében nől fel, meg van a másik véglet akinek 0 képernyő idő. Mindenkinek a saját döntése ki hogy látja a dolgokat. Nem is szándékoztam senkit leszólni, még ha így is tűnt 🙂 20as voltam

2024. jan. 2. 00:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!