Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7-8 hónapos lány babád hányas...

7-8 hónapos lány babád hányas ruhát hord?

Figyelt kérdés

nem tudom, milyen téli ruhákat vegyünk, hogy biztosan jó legyen rá tél végén is.

most 4 hónapos, 68-as ruhák jók.

2010. okt. 22. 08:17
 1/3 anonim ***** válasza:

74-eset overallban és felsőkben egyaránt. úgy számoljatok hogy ha nem is nő jelentősen de alá kell öltöztetni azért kell nagyobb méret.

sapkát meg ilyesmit személyesen próbáljátok rá mert ott csalóka lehet a méretezés vagy vigyetek el jelenlegi ruhákat és hasonlitsátok össze.

2010. okt. 22. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
ez teljesen a baba méretétől függ. Az én lányom teljesen a ruhaméretek szerint nő. Most 7,5 hónaposan 74-est, ami úgye 6-9 hóig van. télre 1-el nagyobbat vettem, 80-ast, hogy kihuzzuk tavaszig.
2010. okt. 22. 10:03
 3/3 anonim ***** válasza:
szia.akkor ugy nézz ki az én lányom elég kicsi mert még jó rá a 62-es méret de van amiből kell már a 68-as.és holnap lesz 8 hós..
2010. okt. 22. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!