Akinek oxigénhiánnyal született a babája, később hogy alakult a fejlődése? Mennyire lett súlyos következménye?
Megkérdezhetem, hogy ez melyik korházban történt?!
Előző vagyok.
Nálunk is elcsesztek jó pár dolgot, de utána mindent megtettek, hogy rendben legyünk.
Dévény mellé idővel fontos lenne aktív torna is, akár gyógytornasznál akár konduktornál akár szomatopedagógusnál. Érdemes mindenképp felkeresni a helyi korai fejlesztőt, ahol ingyenes fejlesztést tudnak biztosítani és több szakember is látja.
Amennyiben ne adj isten kiderül, hogy bármi maradandó károsodás van, érdemes felkeresni műhibára szakosodott ügyvédet, aki szakértővel együtt átnézi a dokumentumokat, így kiderülhet, hogy mi történt és ha éreztek magatokban erőt, akkor perelhettek is.
22-es vagyok.
Hát nagyon sajnálom, remélem rendbe jössz mihamarabb meg a picikéd is!
Majd írj a fejleményekről, hogy vagytok!
Kíváncsi vagyok, szurkolok nektek!
Én Pte szülészeti klinikán.. hálisten babócával minden rendben volt, most már 2 éves 4 hós nagyfiú.☺️
Nekem azt mondták nagy baba volt hozzám plusz rávilt az egész testére tekeredve a köldökzsinór, így hiába nyomtam nem jött ki így lett vákumos.
Utána fél órán át kaparták belőlem a méhlepény darabokat, majd másfél órán keresztül varrt a rezidens! Nem is orvos aki levezette a szülést, mire rájöttek, hogy a vegbél is sérült, így hívtak sebész konzíliumot és betoltak a műtőbe 2 órás mélyaltatásos műtétre, visszabontottak, ellátták a végbelet majd megint összevarrtak. 4. fokú gátsérülésem volt, úgyhogy átérzem, 6 hónapig elég fájdalmas volt.
Ja a legjobb, hogy a leleten természetesen nem írták rá a kis rezidens csaj nevét, hanem a dokinő nevet írták rá aki megkezdte a szülésemet csak közben lejárt a műszakja.
Mondanom sem kell a műtét után a gyermekágyon 6 orvos állt körbe, és mentegetőztek.
A fèl vérem oda lett meg az első 6 órám a kusbabámmal amit soha senki nem fog tudni visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!