Van itt olyan, akinek a babajanak sulyos ekcemaja volt? Esetleg tejfeherje allergias?
Igaz, nálunk nem csecsemokorban hanem bölcsis korban derült ki, de ekcémás volt kis kortól, ami később durvult be.
Amikor elkezdtük a diétát hónapokig megőrültem attól, hogy miért tünetel ha nem kapott olyat. Ő még tojás allergiás is lett (szója déli gyümölcs is)
Legalább fél év telt el diétával, hogy teljesen kitisztult. Amíg a szervezetük le van terhelve, kb a tartosítószer és étel festék is tünetet okozott
Iletve mi is kerestük a tökéletes krémet de mivel ez belülről jön, amikor kitisztul a bőre is csodás, és kb a dmes olcsó tusfurdo sem szárítja ki. Nem kellenek a méregdrága krémek, ha az allergén nem okoz tünetet
Szteroidos krém vàlt be...amit az orvos ír fel
Kikeverős
Gyógyszertàri fürdető, de a kikeverős, nem a naturland..
Egyébként két éves korában váltottunk dove baby derma care-re nem a sina dove baby-re
Minden mástól lobbant
La roche-ra is
A sima bőrszárazságra eddig az Alsol vált be
A vasalásnsemmit nem ért
Amúgy a szàrítógép használatával javult mind2 gyereknek.
Nàlunk nem étel, hanem vegyszer okozza ( naptej, fürdető, testápoló, sampon
Stb
Sampon a Babé vált be csak
Jelen. Nálunk is a téli időszakban csak a szteroid jött be.
A mosószertől is lehet, mosódiót próbáld ki és ne használj öblítőt. (Max ecetet.)
Shea vaj valakiknek használ, de súlyosabb esetben szerintem nem. Nekünk eleve a kakaóvaj jobb, meg a jojoba olaj, de télen egyik sem elég. Most írhatom, hogy a fiamnak télre a Bioderma ABCDerm valamennyit segít, a Te gyerekednek lehet, hogy más fog.
Mi már minden ételallergiára vizsgáltattuk, illetve kísérleteztünk, de minden negatív. Ahogy nagyobb lesz, jobb lesz a helyzet, bár nálunk nem múlt el teljesen. (Most 5 éves.)
Ha teljesen elhagytad a tejet és szoptatsz, akkor nem tejfehérje allergia.
Nekem egy bőrgyógyász azt mondta, hogy az esetek jelentős részében nem derül ki, mi okozza. Néha van csak egyértelmű oka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!