Apukaként hogy tudok segíteni?

Pelenkázz többet, gyakorold. Fürdesd, az nagyon gyakran apuka-feladat. Öltöztesd. Ringasd néha egy kicsit, hogy hozzád szokjon.
Az nagyon jó, hogy a háztartást tudod csinálni.

Ilyen férjet minden anyukának!
A lényeg: ne keseredj bele!

Vidd a háztartást, moss, főzz.
A baba meg fog szokni, még csak 2.5 hetes. 1-1.5 hónapos korig ne keseredj el ha csak az anyja kell neki de van baba akinek utána is...

A férjem nekem is a háztartást vitte,főzött,takarított stb,illetve hordta a nagylanyunkat iskolába és haza .a kicsi anyatejes volt,szóval egész nap rajtam lógott .
Ha nem szopott éppen akkor gyorsan megpróbáltam enni,zuhanyozni
Éjjel a férjem is kelt velem,ha nem aludt vissza a kicsi rögtön szoptatás után segített,elvette amíg mondjuk kiszaladtam wc-re.(volt amikor sírt nála,volt amikor nem).

Szerintem ezt a kérdést tedd fel ugyanígy a feleségednek. Mi itt tudunk tippeket adni, de ő tudja megmondani, hogy pontosan mit szeretne.
Az én férjem átvette a kicsit akkor is ha sírt utánam, hogy el tudjak menni egyedül sétálni egy kicsit. Nekem az a 20perc mentálisan rengeteget segített.

Szuperül csinálod, és nagyon jó tanácsokat kaptàl!
Amit mèg tehetsz:
Maratoni szoptatàsoknàl ellenőrizd, hogy kell-e valami a pàrodnak. Inni, telefon, pàrna a hàta mögé vagy a karja alà vagy a baba alà.
Dìcsèrd meg, lelkileg is tàmogasd.
Bùjjatok össze, öleld àt, vegyél/csinàlj a kedvenc ètelèből, adj neki egy szál viràgot.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!