Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Azt mondta a párom, hogy nem...

Azt mondta a párom, hogy nem vehetek rózsaszín babakocsit, mert ő is fogja tolni a kicsit. Szerintetek igaza van? Miért lenne égő rózsaszín babakocsit tolni lányos apukaként?

Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nincs benne semmi rossz,hogy rózsaszín és férfi tolja. De nagyon kiakadt. Használt babakocsira esett a választás,erre találtam egy pont olyant,amilyet szeretnék,csak épp a színe halvány rózsaszín. Nekem nagyon tetszik,a páromnak nem.
2018. máj. 31. 13:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%

Neked tettszik, a párodnak nem.

AKkor mit számít a véleményünk? Vagy ha elég sokan írjuk, hogy neked van igazad, akkor az orra alá dörgölöd ezt a kérdést, hogy "Látod, mások szerint sem gáz?!"

2018. máj. 31. 13:15
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Így nem venném meg. Gondolom, nem holnapra kell. Még keresgélnék kicsit. Ezek szerint már tudod, hogy milyen típust keresel, csak a színe nem passzol. :)
2018. máj. 31. 13:18
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Èn se vennék rózsaszint, túl sok, vegyèl semlegeset és hozzá rózsaszin babacuccokat.
 4/18 anonim ***** válasza:
78%
En figyelembe vennem azt is, hogy a ferjemnek mi tetszik. A gondolatmenete nekem sem tul szimpatikus, de ha nagyon nem tud vele azonosulni, akkor azt tiszteletbe kell tartanod. Kell legyen olyan, ami mindkettotoknek megfelel. En mondjuk alapbol nem vettem volna rozsaszint, igy egy vajszinure esett a valasztas, arany vazzal, szerintem ez inkabb lanyos, mint fius.
 5/18 anonim ***** válasza:
89%

Pár napja láttunk egy pasit egy fekete drágább autóval aminek hátul az ablakain rózsaszín Minnie-s napellenzők voltak. Én megjegyeztem hogy milyen cuki, és mondtam neki hogy ő biztos nem vállalná be az ilyen kiegészítőt. Erre felháborodott hogy ez nem van, és hogy ez azt jelenti kislány baba van, ami nem szégyen, hanem büszkeség. Nekem olyan jól esett hogy ez volt a válasza.

Nem mondom, hogy a párodnak nincs igaza, de azt se hogy igaza van. Ha ő a rózsaszínt gáznak tartja, mert nem akarja tolni, akkor válasszatok a más csajos színűt, ami mégse ennyire hercegnős. Nem akkora tragédia ez!

2018. máj. 31. 13:22
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Lányom van, ráadom a rózsaszín ruhát, de rózsaszín babakocsit én sem vettem volna neki.Mondjuk már önmagában a színnel gondom van:)
2018. máj. 31. 13:23
 7/18 anonim ***** válasza:
88%

Abban igazad van, hogy rózsaszínt is tolhat férfi, ahogy hupililát, hello kitty-set vagy virágos mintájút is,

DE abban meg neki, hogy jó ha mindkettőtöknek tetszik.

Én nőként sem szívesen tologatnék világos rózsaszínt (kényes, koszolódós) és azért se vennék, mert sokkal kisebb eséllyel adható el később, ha nem uniszex.

2018. máj. 31. 13:25
 8/18 anonim ***** válasza:
34%

Ilyen szempontból nincs igaza, sőt, igazából tök nagy baromság a babakocsi színével foglalkozni, mert az ismerőseitek úgyis azt mondják, hogy jajdecuki, az idegenek úgyis tojnak rá magasról, a gyerek mire látná, addigra már nem fog neki kelleni, ti meg úgyis a gyerekkel foglalkoztok, nem a kocsival.

Felesleges divatozni vele meg vagyonokat költeni rá csak a színek meg a díszek meg az extrák miatt. Senkit nem érdekel.

Hogy használtan találtál, az szerintem szuper, végre egy kis tudatos életmód. A párod meg akkor szóljon bele, ha Ő talál ugyanolyan árban, ugyanolyan minőségben valahol babakocsit. Addig ne.

De van neki javaslatom, ha igazán kemény kinézetű kiskocsit akar, akkor szerintem feketét vegyetek, teljesen feketét, a két oldalára fessetek láng mintát, és díszítsétek körbe szegecsekkel meg fém tüskékkel. Sőt, az aljára tehetnétek egy krómozott kipufogócsövet is.

2018. máj. 31. 13:50
 9/18 anonim ***** válasza:
53%

Mi fekete-rózsaszínt (fukszia) vettünk a lányunknak, apa ugyanolyan büszkén tolja, mint annak idején a fiunkat sötétkék babakocsiban.

Halványat viszont én sem vennék, mert ha odanő, eszik benne, vagy sáros cipővel teszed bele, hetente lehet mosni, hogy ne legyen csupa kosz (a sport részre értve).

2018. máj. 31. 13:52
 10/18 anonim ***** válasza:
70%

Egyébként eredetileg a kék volt a lánybabák színe, és a bíbor (ma már rózsaszín) a fiú gyermekeké. Csak azóta felcserélődött. Csakmondom.

A férfi divatban pedig jobban hódít manapság a halvány rózsaszín, mint a nőiben...

2018. máj. 31. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!