Mikor ehet 1 baba csokit?
például az baj ha a kinder maxi belsejéből adok neki 1 kicsit
az tejporbol van ha jol tudom
6 hónapos kislány
Itt nem a tokeletes anyasagrol van szo....mert olyan nincs...
Az az igazsag, hogy az ilyen kerdeseknel az anyuka a legtobbszor tudja a valaszt de megerositest ker masoktol, hogy nem baj amit csinal(ni szeretne)....mint nalad is szerintem.
Leirtad, hogy tejpor van benne pl..
Ezt ugy is Te dontotd el...de ne vard azt, hogy mindenki birka modjara bologasson, hogy adjad csak nem lesz semmi baja...
A lanyom 8 honapos es mindig a kavet akarja kivenni a kezembol.....meg sem engedem neki.Van egy aranyos kis muanyag pohara ha hisztizik a kavemert oda adom azt, hogy megnyugodjon, hogy O is kapott.
Tedd Te is igy.Ha kekszet esztek adj Neki babakekszet.Ha csokjit esztek adj Neki banan puret stb.
Nem kioktatasnak szanta senki hidd el!
Azért az nagyon durva aki a cigis pálinkás példát hozta!A lányom 11 hós de még nem látott senkit pálimkát inni,van akinél ez mindennapos.....Nekem a cigi is durva egy anyukának!
A kérdésre írva:
Szerintem egy-egy nyalástól nem dől össze a világ!De Te is pontosan tudod,hogy nem jó ilyenkor!1 éves kora után is csak a minőségit és csak ritkán szerintem,aztán később már úgyis ő fogja a boltban kérni....
Én mindig adok neki az ebéd után nasit:vagy gyümi túróval, vagy babapuding (de én abból sem veszek neki soha csokisat), vagy sima gyümi...
De a lányom is kóstolt már a tortából is,túró rudiból is, krémtúróból,csaokiból egyszer egyszer!
De azak jelentéktelen mennyiségek!
És szerintem Te nem azért kérdezted hogy mikor ehet egy baba csokit,mert azzal akarod hozzátáplálni,csak mivel gondolom első babád,így tapasztaltabb anyukák válaszaira voltál kiváncsi,hogy mikor eszik egy gyerek egyáltalán csokit!
7hós és minden nap kap egy kicsi csokit:)
semmi baja nincs!
igen első babám és elég tapasztalatlan vagyok,igy még sok mindent nem tudok azért is kérdesztem
köszönöm szépen a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!