Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól ehet a baba már...

Mikortól ehet a baba már csokit? Pl csokinyuszit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 13:35
 1/9 anonim ***** válasza:
42%
A baba ne egyen csokit.Kisgyermek màsfél éves kb egy ici picit kaphat.Felesleges ilyesmit enni,akkor inkabb joghurt,gyümölcs.
2010. ápr. 5. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Az enyém másfél éves és kap, módjával. Sőt, már a mikulásból is ehetett valamennyit. Én nem vacakoltam ezzel.
2010. ápr. 5. 13:52
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Most én lehet,hogy le leszek pontozva, de az én fiam már kapott. Igaz, csak a megolvadt csokit nyalta le az ujjamról,és nem többet. Most 9 hónapos,és még jó ideig nem is fog többet kapni.
2010. ápr. 5. 13:54
 4/9 anonim ***** válasza:
39%
Majd én felpontozlak. :) (2. voltam)
2010. ápr. 5. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Evés és megkostolas közt nagy a különbség:)
2010. ápr. 5. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
50%

így van. Nem arra volt a kérdező kíváncsi, amit a 9 hónapos baba anyukája ír, hasztalan válasz.

Jót valószínű nem telszel vele ha adsz neki csokit, de ez függ a csoki mennyiségétől és minőségétől egyaránt. Rendszeresen úgy gondolom, hogy talán három éves korától fogok neki adni, ha kéri, kóstolgatni már hamarabb is engedem, de ez minimális csokit takar.

Édesség gyanánt a saját készítésű sütemény talán hasznosabb.

2010. ápr. 5. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Én tegnap estem hanyadt...én a 7 hós lányomnak szigorúan azt adom amit írnak,mert a nagyobb érzény volt mndenre,ezért félek hogy nehogy nála is ez legyen. 1 hónappal idősebb az ismerősöm lánya,és tegnap találkoztam velük,éppen grillázs rudat szopogatott (piritott cukor,és fél centis mogyoró darabok.)foga nincs,így hát egészbe nyelte le őket,erre mondom neki hogy nem kéne még adni,erre apuci vigyorogva megszolal,hogy jjja neki mindegy mindent megeszik,igaz múltkor bezabált és mentünk az ügyeletre mert hányt... pfff...ez kicsit sokkolt. De ők tudják.
2010. ápr. 5. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Én ma adtam a fiamnak aki eg éves. Olyan fintort vágott rá hogy azt hiszem még egy darabig nem is fog kérni.
2010. ápr. 5. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
84%

1 éves kisfiaimnak adtam csokinyuszit. Egy nyuszit 2 nap alatt csipegettek el ketten,a végén én is besegítettem :)Jó minőségű, igazi tejcsoki nyulat kaptak. Most ettek először.

Az édességektől kifejezetten óvom őket, de most "megdolgoztak" az édességért :)

2010. ápr. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!